Starul portughez al "Bătrânei Doamne" va împlini săptămâna viitoare 35 de ani, însă forma arătată e una incredibilă. CR7 are deja 10 goluri în 6 meciuri, în 2020, fiind cel mai în formă jucător din lume.
În confruntarea cu Fiorentina, lusitanul a marcat de două ori din penalty (minutele 40 şi 80) şi a ajuns la 9 partide la rând în Serie A în care a punctat, egalând recordul deţinut de David Trezeguet.
"L-am studiat pe Ronaldo şi ştiu unde bate penaltyurile. Nu o să vă spun ce am observat, pentru că s-ar putea decide să schimbe colţul", spunea Dragowski în conferinţa de presă de dinaintea întâlnirii. CR7 nu a avut vreo emoţie şi l-a învins de două ori de la punctul cu var pe goalkeeperul grupării viola.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
50 de goluri în 70 de meciuri are Ronaldo, de când a sosit la Juve.
Ronaldo e primul jucător din istorie care înscrie în 9 meciuri la rând în trei competiţii diferite: La Liga, Champions League şi Serie A
Al treilea gol al bianconerilor duminică a purtat semnătura lui De Ligt, după un assist al lui Dybala.
Juve rămâne pe primul loc în Serie A, cu 6 puncte peste marea rivală, Inter. Formaţia lui Conte are un meci dificil la Udinese, echipă care a alunecat în zona nisipurilor mişcătoare din campionatul italian.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31