Ieri, în presa din Italia s-a scris că Allegri a părăsit acum doi ani Juventus din cauza neînțelegerilor cu preșdintele Andrea Agnelli în privința lui Cristiano Ronaldo. Fostul antrenor l-ar fi somat pe oficialul torinez să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid. Acum, tehnicianul e în cărți pentru o revenire, dar totul se leagă de o plecare a lui CR7.
Allegri e de părere că formația nu poate progresa dacă își concentrează toate eforturile pe un jucător, iar schimbul de generații e mult mai complicat de făcut. De aceeași părere este și Massimo Mauro, marele mijlocaș al bianconerilor din anii '80. Câștigător al titlului și al Cupei Intercontinentale cu Juve, Mauro și-a încheiat cariera la Napoli, unde a câștigat din nou lo scudetto, într-o formație în care strălucea Maradona. Totuși, regretatul argentinian trăgea echipa după el, ceea ce nu se întâmplă cu starul lusitan.
"Ronaldo nu a fost niciodată un lider, indiferent unde a jucat și nici nu va fi. E ca o companie, pentru el e mult mai important succesul lui decât al echipei. Nu e jucătorul care să tragă echipa după el, vrea mereu să fie pus în cele mai bune situații, astfel încât să marcheze. Nu e un fotbalist de echipă", a spus Massimo Mauro în Gazzetta dello
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 5 ORE

Rezultatele slabe ale lui Juventus în Champions League, legate de egoismul lui Ronaldo?

De la venirea lui Ronaldo, Juventus nu a depășit sferturile Champions League, după ce în ultimii ani, sub conducerea lui Conte și Allegri, ajunsese de două ori până în finală.
Aceste contra-performanțe s-ar datora faptului că Ronaldo, golgheterul all-time al competiției, se gândește la propriul ego și caută să înscrie cât mai mult, stricând astfel multe faze.
"Din punct de vedere al rezultatelor, Juventus nu a progresat de când l-a transferat. Dimpotrivă, s-a descurcat mai rău în Champions League. De aceea, cred că cea mai bună idee pentru ambele părți e ca în vară să se despartă", a mai spus Mauro.
În ciuda faptului că în Champions League Juventus nu a avut succes, Ronaldo, care vizează recordul all-time de goluri la națională, are cifre excelente și la formația de club. În 126 de apariții pentru "Bătrâna Doamnă", lusitanul a punctat de 97 de ori. El e golgheterul la zi în Serie A, cu 25 de reușite în actuala stagiune.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
IERI LA 08:42
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17