Ieri, în presa din Italia s-a scris că Allegri a părăsit acum doi ani Juventus din cauza neînțelegerilor cu preșdintele Andrea Agnelli în privința lui Cristiano Ronaldo. Fostul antrenor l-ar fi somat pe oficialul torinez să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid. Acum, tehnicianul e în cărți pentru o revenire, dar totul se leagă de o plecare a lui CR7.
Allegri e de părere că formația nu poate progresa dacă își concentrează toate eforturile pe un jucător, iar schimbul de generații e mult mai complicat de făcut. De aceeași părere este și Massimo Mauro, marele mijlocaș al bianconerilor din anii '80. Câștigător al titlului și al Cupei Intercontinentale cu Juve, Mauro și-a încheiat cariera la Napoli, unde a câștigat din nou lo scudetto, într-o formație în care strălucea Maradona. Totuși, regretatul argentinian trăgea echipa după el, ceea ce nu se întâmplă cu starul lusitan.
"Ronaldo nu a fost niciodată un lider, indiferent unde a jucat și nici nu va fi. E ca o companie, pentru el e mult mai important succesul lui decât al echipei. Nu e jucătorul care să tragă echipa după el, vrea mereu să fie pus în cele mai bune situații, astfel încât să marcheze. Nu e un fotbalist de echipă", a spus Massimo Mauro în Gazzetta dello
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35

Rezultatele slabe ale lui Juventus în Champions League, legate de egoismul lui Ronaldo?

De la venirea lui Ronaldo, Juventus nu a depășit sferturile Champions League, după ce în ultimii ani, sub conducerea lui Conte și Allegri, ajunsese de două ori până în finală.
Aceste contra-performanțe s-ar datora faptului că Ronaldo, golgheterul all-time al competiției, se gândește la propriul ego și caută să înscrie cât mai mult, stricând astfel multe faze.
"Din punct de vedere al rezultatelor, Juventus nu a progresat de când l-a transferat. Dimpotrivă, s-a descurcat mai rău în Champions League. De aceea, cred că cea mai bună idee pentru ambele părți e ca în vară să se despartă", a mai spus Mauro.
În ciuda faptului că în Champions League Juventus nu a avut succes, Ronaldo, care vizează recordul all-time de goluri la națională, are cifre excelente și la formația de club. În 126 de apariții pentru "Bătrâna Doamnă", lusitanul a punctat de 97 de ori. El e golgheterul la zi în Serie A, cu 25 de reușite în actuala stagiune.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32