În cartea pe care tocmai a publicat-o - "Merită să ai un vis" -, Robin Gosens, starul Atalantei evocă un episod care l-a marcat. În sezonul 2018-2019, la prima sa întâlnire cu idolul Ronaldo, fotbalistul german a rămas cu un gust amar. Pentru că cel datorită căruia a făcut sacrificii în fotbal, fiind o sursă de inspirație, l-a tratat extrem de urât.

Ronaldo l-a dezamăgit pe Gosens cu atitudinea sa

Concret, după o dispută din Cupa Italiei, acum doi ani, Ronaldo a avut o atitudine care l-a dezamăgit pe Gosens. Atalanta o învinsese pe Juventus cu 3-0, în sferturile competiției (trupa lui Gasperini avea să joace finala în acea stagiune), iar fotbalistul nerazzurrilor spera la final să își îndeplinească un vis: să facă schimb de tricouri cu cel pe care îl idolatriza. Doar că portughezul a fost atât de afectat de eșec încât s-a comportat de o manieră care nu doar că l-a dezamăgit pe neamț, dar l-a făcut să se simtă "mic" și "să vrea să se ascundă".
Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 14 ORE
"După meciul cu Juventus, am mers la Ronaldo pentru a-mi împlini un vis. Voiam tricoul său. M-am dus imediat după fluierul final, nici nu m-am bucurat pentru succes. Dar Ronaldo nu a acceptat să facem schimb. L-am întrebat: "Cristiano, vrei să facem schimb de tricouri?". Nici măcar nu m-a băgat în seamă. A zis "Nu", uitându-se în altă parte". M-am înroșit tot și m-am simțit rușinat. Am plecat de pe teren, dar mă simțeam mic. Știți momentul ăla în care ești atât de jenat și te uiți în stânga și dreapta să vezi dacă te-a văzut cineva? Așa m-am simțit eu, voiam să mă ascund", a dezvăluit Robin Gosens în cartea sa.
Gosens este din 2017 la Atalanta și acoperă impecabil flancul stâng, fiind extrem de util și în atac. A marcat 22 de goluri în 104 partide și a devenit o prezență constantă în ultimul an în lotul Germaniei lui Low.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52