Fotbalul este viața lui Ronaldo, iar modul în care a tratat întotdeauna "sportul rege" a impresionat. Încă de când era la Manchester United, portughezul a uimit cu atitudinea și dedicarea lui: venea primul la antrenamente, lucra la sala de forță enorm, pentru ca la finalul ședințelor de pregătire să rămână pentru a exersa lovituri libere.
Dedicat 100% în tot ceea ce face, lusitanul i-a uimit anul trecut pe specialiști. Deși la momentul respectiv se apropia de 35 de ani, vârsta biologică a corpului său e de doar 23 de ani. În acest context, pare de înțeles ambiția lui CR7 de a rămâne în fotbal la cel mai înalt nivel până spre 40 de ani.
Un sportiv desăvârșit, Ronaldo iubește fotbalul și își respectă meseria ca nimeni altul, dar în momentele de relaxare preferă să urmărească alte sporturi. Într-un interviu pentru Marca, fostul star al lui Real Madrid a dezvăluit că e mai interesat să urmărească box sau UFC decât fotbal, în timpul liber.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM O ORĂ
"Să joc fotbal este pasiunea mea, dar prefer să urmăresc alte sporturi la televizor. Între un meci de fotbal sau vizionarea unui meci de box sau UFC, aleg întotdeauna boxul și UFC-ul", a dezvăluit atacantul Juventus pentru sursa citată.

Ronaldo: "M-am născut pentru fotbal"

Cu o ambiție ieșită din comun, probabil CR7 ar fi putut face performanță în orice alt sport. Întrebat dacă s-a gândit vreodată cum ar fi fost să fie luptător profesionist, lusitanul nu a stat pe gânduri: fotbalul i-a oferit totul și, din punct de vedere al carierei, nu putea îmbrățișa o altă disciplină.
"Nu cred că aș fi putut fi luptător, este greu. Trebuie să te naști pentru asta, cu acel dar. Cred că m-am născut pentru a fi un fotbalist profesionist, am crezut că am acel dar de la început și mi-am spus: "Voi profita de această ocazie în fiecare secundă"!", a mai spus CR7.
Golgheter all-time în Champions League, Ronaldo va termina și 2020 cu cifre fantastice. Are deja 42 de goluri în 40 de partide anul acesta, în toate competițiile.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 5 ORE
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 6 ORE