De 5 ori câștigător al Balonului de Aur și de 5 ori câștigător al trofeului Champions League, Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă fantastică. În ultima etapă din Serie A, portughezul a ajuns la meciul 1.000 al carierei sale, în urma duelului dintre Juventus și Spal.
Ronaldo a marcat această ocazie cum numai el știe: marcând. A fost al 11-lea meci la rând cu gol pentru portughez, egalând astfel recordul din Serie A, deținut de Gabriel Batistuta. De asemenea, Ronaldo a devenit singurul jucător din istorie care înscrie în 11 partide consecutive în 3 competiții diferite: Serie A, La Liga și Champions League.
După meciul câștigat de Juventus, Gabriel Batistuta i-a transmis un mesaj special lui Ronaldo, care tocmai îi egalase recordul fostului atacant de la River Plate, Boca Juniors, Fiorentina, Roma și Inter.
Serie A
Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United, anchetat în Italia
ACUM 18 ORE
"Felicitări pentru record, Cristiano Ronaldo! Totuși, eu mă refăceam mult mai ușor!", a scris Batistuta pe contul oficial de Twitter.
Prin mesajul respectiv, fostul internațional argentinian a făcut referire la faptul că el a atins recordul de 11 meciuri consecutive cu gol în Serie A, fără să facă pauză în vreo partidă. Cristiano Ronaldo a făcut asta, la meciul cu Brescia, când a fost odihnit de Maurizio Sarri.
https://i.eurosport.com/2020/02/02/2768016.jpg

Ronaldo, 21 de goluri în Serie A

Cristiano Ronaldo se află într-o formă excelentă și în stagiunea curentă. Portughezul a înscris 25 de goluri în toate competițiile și continuă să impresioneze prin prestațiile sale fantastice, deși recent a împlinit 35 de ani. Portughezul a deschis scorul pe terenul lui Spal, în ultima etapă din Italia, după assist-ul lui Cuadrado. A fost al 21-lea gol reușit de Ronaldo în actualul sezon din Serie A. Doar Immobile, vârful lui Lazio, are mai multe goluri decât Ronaldo, în stagiunea curentă: 27.
Cu Ronaldo în faza ofensivă, Juventus se află pe primul loc în Serie A, după 25 de etape, la un singur punct în fața urmăritoarei Lazio. Pentru "bianconeri" urmează confruntarea cu Olympique Lyon, din "optimile" Champions League, miercuri de la ora 22:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
30/11/2021 LA 11:55
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30