După ce a fost schimbat în ultimele două meciuri ale "Bătrânei Doamne", starul lusitan a mers la naţională unde a jucat excelent. Mulţi aşteptau să vadă cum se va comporta CR7 odată întors la echipa de club, dar vor trebui să aibă puţină răbdare.
Stafful medical al lui Juve a decis să nu îl rişte pe portughez în conftuntarea cu Atalanta, pentru ca acesta să fie apt 100% pentru duelul de la mijlocul săptămânii viitoare, cu Atletico Madrid. Bianconerii au nevoie de o victorie în dorinţa de a câştiga grupa din Champions League.
"S-a simțit foarte bine la echipa națională, dar durerile au revenit pe finalul meciului cu Luxemburg. Încercăm să-l ajutăm să scape de această durere. Vrem ca Ronaldo să fie 100% pentru meciul cu Atletico din Liga Campionilor. Acum se antrenează separat. Nu va juca în meciul cu Atalanta. Nu trebuie să mai vorbim despre ce s-a întâmplat la meciul cu AC Milan, am lămurit lucrurile", a spus Sarri în conferinţa de presă de vineri.
Premier League
Ronaldo, mesaj special după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră! Ce a postat portughezul
ACUM 16 ORE

Reacţie tensionată Ronaldo-Sarri

CR7 a fost schimbat în minutul 55 al partidei cu Milan, fiind pentru a doua oară consecutiv când Ronaldo nu termină pe teren un meci. Dacă sezonul trecut, sub comanda lui Allegri, lusitanul a fost schimbat de doar două ori, acum situația sa nu e cea mai plăcută. Un individ extrem de orgolios, fostul vârf de la Real a fost extrem de nemulțumit de decizia lui Sarri. S-a dus direct la vestiar, pentru ca apoi, în minutul 87 al partidei, să plece de la stadion. Un gest interpretat drept lipsă de respect față de colegii săi.
Tuttosport a vrut să afle ce i-a spus Ronaldo lui Sarri în momentul schimbării și a apelat la un cititor pe buze. CR7 nu a folosit cuvinte triviale, dar și-a manifestat frustrarea cu privire la hotărârea staffului tehnic.
"Ce naiba se întâmplă?", a strigat Ronaldo către banca lui Juventus, conform sursei citate.
Ronaldo nu va fi sancționat în vreun fel de clubul Juventus, însă a fost chemat într-o şedinţă unde i s-a explicat că o astfel de atitudine e nocivă pentru Juventus şi poate pune în pericol obiectivele echipei în acest sezon.
Serie A
Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United, anchetat în Italia
ACUM 17 ORE
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
ACUM O ZI