După ce a fost schimbat în ultimele două meciuri ale "Bătrânei Doamne", starul lusitan a mers la naţională unde a jucat excelent. Mulţi aşteptau să vadă cum se va comporta CR7 odată întors la echipa de club, dar vor trebui să aibă puţină răbdare.
Stafful medical al lui Juve a decis să nu îl rişte pe portughez în conftuntarea cu Atalanta, pentru ca acesta să fie apt 100% pentru duelul de la mijlocul săptămânii viitoare, cu Atletico Madrid. Bianconerii au nevoie de o victorie în dorinţa de a câştiga grupa din Champions League.
"S-a simțit foarte bine la echipa națională, dar durerile au revenit pe finalul meciului cu Luxemburg. Încercăm să-l ajutăm să scape de această durere. Vrem ca Ronaldo să fie 100% pentru meciul cu Atletico din Liga Campionilor. Acum se antrenează separat. Nu va juca în meciul cu Atalanta. Nu trebuie să mai vorbim despre ce s-a întâmplat la meciul cu AC Milan, am lămurit lucrurile", a spus Sarri în conferinţa de presă de vineri.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 15 ORE

Reacţie tensionată Ronaldo-Sarri

CR7 a fost schimbat în minutul 55 al partidei cu Milan, fiind pentru a doua oară consecutiv când Ronaldo nu termină pe teren un meci. Dacă sezonul trecut, sub comanda lui Allegri, lusitanul a fost schimbat de doar două ori, acum situația sa nu e cea mai plăcută. Un individ extrem de orgolios, fostul vârf de la Real a fost extrem de nemulțumit de decizia lui Sarri. S-a dus direct la vestiar, pentru ca apoi, în minutul 87 al partidei, să plece de la stadion. Un gest interpretat drept lipsă de respect față de colegii săi.
Tuttosport a vrut să afle ce i-a spus Ronaldo lui Sarri în momentul schimbării și a apelat la un cititor pe buze. CR7 nu a folosit cuvinte triviale, dar și-a manifestat frustrarea cu privire la hotărârea staffului tehnic.
"Ce naiba se întâmplă?", a strigat Ronaldo către banca lui Juventus, conform sursei citate.
Ronaldo nu va fi sancționat în vreun fel de clubul Juventus, însă a fost chemat într-o şedinţă unde i s-a explicat că o astfel de atitudine e nocivă pentru Juventus şi poate pune în pericol obiectivele echipei în acest sezon.
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
ACUM 16 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale după victoria în fața Uruguayului
IERI LA 21:00