Fără îndoială, Radu Drăgușin e unul dintre cei mai de perspectivă fotbaliști români. Extrem de profesionist și modest, fundașul e gata de orice sacrificiu pentru a deveni un apărător de clasă mondială.
Iar Pirlo crede în talentul și seriozitatea sa, dovadă că i-a oferit deja două meciuri. Românul a debutat pentru bianconeri în Liga Campionilor, cu Dinamo Kiev, pentru ca în weekendul trecut să bifeze și primele minute în Serie A, în confruntarea de la Genoa.
Juve e gata să îi prelungească înțelegerea scadentă în vară, dar puțini știu că Drăgușin a fost, în vara lui 2018, aproape de Chelsea. Cu o lună înainte, Ronaldo semnase pentru "Bătrâna Doamnă", astfel că fotbalistul nostru a preferat să meargă la Academia piemontezilor, portughezul fiind idolul copilăriei lui.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57
"Radu atrăsese atenția mai multor cluburi mari, și alte formații îl voiau. M-a întrebat: "Unde voi devenit un fundaș mare". Chelsea venise și ea cu o ofertă, dar am ales împreună Juventus. Îl vedea pe Ronaldo la TV, acum avea șansa să joace cu el. Și a fructificat această șansă, acum împart același vestiar. Câteodată, un vis chiar se poate împlini", a spus Manea pentru TMW.

Drăgușin, un profesionist desăvârșit. Inspirat de Ronaldo

Spre deosebire de cei mai mulți dintre fotbaliștii români, Drăgușin are toate șansele să devină un nume important în fotbalul mare grație structurii sale mentale. Extrem de matur, în ciuda vârstei, apărătorul e capabil de orice sacrificiu pentru a-și atinge țelul. Dacă pe mulți conaționali succesul aparent îi "îmbată" și își pierd busola, Drăgușin are țeluri mult mai înalte și e decis să facă tot ce depinde de el pentru a ajunge și a rămâne la un nivel "world class".
"A ajuns la Juventus și a rămas extrem de modest. Muncă, transpirație, nutriție, e un adevărat profesionist. Vine mai devreme la antrenamente și muncește în sală. Vrea să devină un atlet desăvârșit și nu e de mirare, doar îl are pe Ronaldo model", a mai spus agentul său.
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47