Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, pe "beast mode". Evoluție de gală cu Parma și cifre record: 11 goluri în ultimele 7 meciuri

Cristian Mihală

Actualizat 20/01/2020 la 00:30 GMT+2

Juventus s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, în disputa cu Parma, în etapa a 20-a din Serie A. Cristiano Ronaldo a fost din nou vioara întâi pentru "Bătrâna Doamnă", reușind o dublă.

Cristiano Ronaldo (Juventus Turin)

Credit imagine: Getty Images

După egalul neașteptat al lui Inter de pe terenul lui Lecce, bianconerii aveau ocazia să se distanțeze de principala urmăritoare, iar meciul cu Parma părea să nu ridice prea mari probleme, pe hârtie.
Însă oaspeții au avut o prestație extrem de solidă, așezându-se excelent în teren. A fost nevoie încă o dată de geniul lui Ronaldo, pentru ca Juve să câștige cele trei puncte. Deși este abia prima lună a anului, lusitanul se anunță unul dintre marii favoriți pentru Balonul de Aur.
Ronaldo a punctat astăzi de două ori, în minutele 43 și 58, ajungând la 11 goluri în ultimele 7 partide din Serie A. În câteva săptămâni el va împlini 35 de ani, însă forma arătată e impresionantă: CR7 dă senzația că mai poate juca la cel mai înalt nivel încă cel puțin 2-3 sezoane.
De când a ajuns la Juve, CR7 a marcat de 38 de ori în Serie A. Niciun alt jucător nu se poate lăuda cu astfel de cifre în această perioadă.
Cu dubla din această seară, portughezul a ajuns la al 14-lea sezon la rând în care a marcat cel puțin 15 goluri, record în istoria fotbalului.
Ronaldo a marcat 432 de goluri în TOP 5 campionate din Europa, egalându-l pe Messi.
Grație succesului din această seară, Juve a acumulat 51 de puncte, cu 4 mai mult decât principala urmăritoare, Inter. În lupta pentru titlu se înscrie însă și Lazio, care are cea mai bună serie din istoria grupării. Formația lui Simone Inzaghi are în acest moment 45 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Parma rămâne pe locul 7, cu 28 de puncte.

Rezultatele de până acum în etapa a 20-a din Serie A

  • Lazio - Sampdoria 5-1
  • Sassuolo - Torino 2-1
  • Napoli - Fiorentina 0-2
  • AC Milan - Udinese 3-2
  • Bologna - Verona 1-1
  • Brescia - Cagliari 2-2
  • Lecce - Inter 1-1
  • Genoa - Roma 1-3
  • Juventus - Parma 2-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo