Pus la zid de toți după eliminarea "Bătrânei Doamne" din Champions League, CR7 a reacționat abia ieri, pe rețelele de socializare. "Mai important decât numărul de căderi pe care le ai în viaţă este cât de repede şi cât de puternic reuşeşti să revii pe picioare. Adevăraţii campioni nu renunţă niciodată", a scris lusitanul pe Facebook.
Un preambul la ceea ce avea să urmeze azi. În 33 de minute pe terenul lui Cagliari, Ronaldo a reușit hat-trickul perfect: a înscris cu o lovitură de cap, cu stângul și cu dreptul, stabilind deznodământul meciului după ceva mai mult de jumătate de oră.
În repriza secundă, băiatul lui Simeone a redus din handicap, dar a fost prea târziu pentru ca sarzii să reintre în joc.
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
14/10/2021 LA 10:33
Ronaldo a înscris 57 de hat-trickuri în cariera sa (pentru cluburile pentru care a evoluat și pentru națională). Acesta a fost al doilea reușit în tricoul lui Torino. Interesant e că anteriorul a fost marcat tot în fața lui Cagliari.
Grație acestui rezultat, Juve se menține pe 3, dar s-a apropiat la un singur punct de AC Milan. De partea cealaltă, Cagliari - pentru care Răzvan Marin a fost integralist - e pe 17, cu doar două puncte peste linie. Torino, prima formație care retrogradează are două meciuri în minus față de Cagliari, astfel că misiunea formației internaționalului român are o misiune foarte grea.

Ronaldo rămâne la Juventus

Deși în presa din Italia s-a speculat că Ronaldo va fi cedat în vară, Corriere dello Sport susținând că știe și suma pentru care bianconerii vor renunța la el (doar 29 de milioane de euro), directorul sportiv al "Bătrânei Doamne", Fabio Paratici, a anunțat că nu se pune problema de așa ceva.
"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola...
Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul campioanei din Serie A, potrivit juventusnews24.com.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg
13/10/2021 LA 10:25
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24