Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, reacție de campion absolut: hat-trick perfect cu echipa lui Răzvan Marin, Cagliari

Cristian Mihală

Publicat 14/03/2021 la 20:55 GMT+2

Cristiano Ronaldo a reușit o triplă în disputa Cagliari - Juventus 1-3. Românul Răzvan Marin a fost integralist pentru gazde.

Cristiano Ronaldo - Cagliari-Juventus - Serie A 2020-2021

Credit imagine: Getty Images

Pus la zid de toți după eliminarea "Bătrânei Doamne" din Champions League, CR7 a reacționat abia ieri, pe rețelele de socializare. "Mai important decât numărul de căderi pe care le ai în viaţă este cât de repede şi cât de puternic reuşeşti să revii pe picioare. Adevăraţii campioni nu renunţă niciodată", a scris lusitanul pe Facebook.
Un preambul la ceea ce avea să urmeze azi. În 33 de minute pe terenul lui Cagliari, Ronaldo a reușit hat-trickul perfect: a înscris cu o lovitură de cap, cu stângul și cu dreptul, stabilind deznodământul meciului după ceva mai mult de jumătate de oră.
În repriza secundă, băiatul lui Simeone a redus din handicap, dar a fost prea târziu pentru ca sarzii să reintre în joc.
Ronaldo a înscris 57 de hat-trickuri în cariera sa (pentru cluburile pentru care a evoluat și pentru națională). Acesta a fost al doilea reușit în tricoul lui Torino. Interesant e că anteriorul a fost marcat tot în fața lui Cagliari.
Grație acestui rezultat, Juve se menține pe 3, dar s-a apropiat la un singur punct de AC Milan. De partea cealaltă, Cagliari - pentru care Răzvan Marin a fost integralist - e pe 17, cu doar două puncte peste linie. Torino, prima formație care retrogradează are două meciuri în minus față de Cagliari, astfel că misiunea formației internaționalului român are o misiune foarte grea.

Ronaldo rămâne la Juventus

Deși în presa din Italia s-a speculat că Ronaldo va fi cedat în vară, Corriere dello Sport susținând că știe și suma pentru care bianconerii vor renunța la el (doar 29 de milioane de euro), directorul sportiv al "Bătrânei Doamne", Fabio Paratici, a anunțat că nu se pune problema de așa ceva.
"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola...
Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul campioanei din Serie A, potrivit juventusnews24.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo