Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru faptul că trăiește într-un antrenament neîntrerupt. Atacantul portughez se află într-o formă fizică de invidiat, rezultată în urma multor ore petrecute pe teren și în sala de forță.
Dacă pentru foștii coechipieri stilul de antrenament al lui CR7 nu mai reprezintă o surpriză, pentru unii colegi actuali de la Juventus, acesta reprezintă un motiv de spaimă.

Arthur, impresionat de modul în care se antrenează Cristiano Ronaldo: "E bolnav!"

Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 20 ORE
Printre jucătorii care au rămas fără reacție atunci când au văzut cum se pregătește Ronaldo se numără și Arthur, mijlocașul transferat de Juventus în vară, de la Barcelona.
Într-un interviu oferit pentru cotidianul Marca, brazilianul a dezvăluit că a rămas șocat când într-o noapte, când Cristiano a început să se antreneze:
"Ce m-a surprins cel mai mult la Ronaldo? Modul în care se antrenează. Știam ceva despre asta, auzisem vorbe... lumea fotbalului e mică. Am aflat despre lucrurile pe care le face, dar când ajungi să le vezi este de-a dreptul impresionant.
Au fost unele zile în care am ajuns la club la ora 2 dimineața pentru că meciul se terminase târziu... iar Cristiano a început să se antreneze. I-am spus în glumă că e bolnav. Ce îi poți spune unui fotbalist cu atâtea Baloane de Aur câștigate? Din punct de vedere mental este foarte puternic.", a povestit Arthur, pentru cotidianul Marca.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34