Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo și-a șocat un coechipier: "Uneori ajungeam la club la 2 dimineața, iar el făcea asta!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/12/2020 la 12:14 GMT+2

Cristiano Ronaldo a ajuns la vârsta de 35 de ani, dar asta nu se vede pe teren. Starul lui Juventus se antrenează ca la prima tinerețe, indiferent de oră. Programul incredibil al lusitanului l-a șocat pe Arthur, mijlocașul brazilian venit de la Barcelona în vară.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru faptul că trăiește într-un antrenament neîntrerupt. Atacantul portughez se află într-o formă fizică de invidiat, rezultată în urma multor ore petrecute pe teren și în sala de forță.
Dacă pentru foștii coechipieri stilul de antrenament al lui CR7 nu mai reprezintă o surpriză, pentru unii colegi actuali de la Juventus, acesta reprezintă un motiv de spaimă.

Arthur, impresionat de modul în care se antrenează Cristiano Ronaldo: "E bolnav!"

Printre jucătorii care au rămas fără reacție atunci când au văzut cum se pregătește Ronaldo se numără și Arthur, mijlocașul transferat de Juventus în vară, de la Barcelona.
Într-un interviu oferit pentru cotidianul Marca, brazilianul a dezvăluit că a rămas șocat când într-o noapte, când Cristiano a început să se antreneze:
"Ce m-a surprins cel mai mult la Ronaldo? Modul în care se antrenează. Știam ceva despre asta, auzisem vorbe... lumea fotbalului e mică. Am aflat despre lucrurile pe care le face, dar când ajungi să le vezi este de-a dreptul impresionant.
Au fost unele zile în care am ajuns la club la ora 2 dimineața pentru că meciul se terminase târziu... iar Cristiano a început să se antreneze. I-am spus în glumă că e bolnav. Ce îi poți spune unui fotbalist cu atâtea Baloane de Aur câștigate? Din punct de vedere mental este foarte puternic.", a povestit Arthur, pentru cotidianul Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo