Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru faptul că trăiește într-un antrenament neîntrerupt. Atacantul portughez se află într-o formă fizică de invidiat, rezultată în urma multor ore petrecute pe teren și în sala de forță.
Dacă pentru foștii coechipieri stilul de antrenament al lui CR7 nu mai reprezintă o surpriză, pentru unii colegi actuali de la Juventus, acesta reprezintă un motiv de spaimă.

Arthur, impresionat de modul în care se antrenează Cristiano Ronaldo: "E bolnav!"

Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
IERI LA 10:29
Printre jucătorii care au rămas fără reacție atunci când au văzut cum se pregătește Ronaldo se numără și Arthur, mijlocașul transferat de Juventus în vară, de la Barcelona.
Într-un interviu oferit pentru cotidianul Marca, brazilianul a dezvăluit că a rămas șocat când într-o noapte, când Cristiano a început să se antreneze:
"Ce m-a surprins cel mai mult la Ronaldo? Modul în care se antrenează. Știam ceva despre asta, auzisem vorbe... lumea fotbalului e mică. Am aflat despre lucrurile pe care le face, dar când ajungi să le vezi este de-a dreptul impresionant.
Au fost unele zile în care am ajuns la club la ora 2 dimineața pentru că meciul se terminase târziu... iar Cristiano a început să se antreneze. I-am spus în glumă că e bolnav. Ce îi poți spune unui fotbalist cu atâtea Baloane de Aur câștigate? Din punct de vedere mental este foarte puternic.", a povestit Arthur, pentru cotidianul Marca.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
IERI LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06