Revenit în urmă cu două săptămâni în Italia, după o lungă perioadă petrecută în țara natală, Ronaldo s-a prezentat în această dimineață la baza lui Juventus, unde s-a antrenat individual. Înainte de toate, atacantul de 35 de ani a efectuat testul pentru Covid-19, sub forma unor bețișoare introduse în cavitatea nazală.
https://i.eurosport.com/2020/05/19/2820824.jpg
Sursa foto: gianlucadimarzio.com
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 14 ORE
Potrivit gianlucadimarzio.com, Ronaldo a fost primul stranier din lotul lui Juventus supus testului respectiv. Următorii pe listă sunt De Ligt și Szczesny. Cristiano a ajuns la centrul medical în jurul orei 9:30, la volanul mașinii sale personale. După ce a fost testat, portughezul a mers direct la baza de pregătire de la Continassa, unde s-a antrenat în mod individual, sub privirile lui Sarri, tehnicianul "bianconerilor". La ora 12:30, Ronaldo a încheiat sesiunea și a plecat acasă.
https://i.eurosport.com/2020/05/19/2820825.jpg
Sursa foto: gianlucadimarzio.com

Ronaldo s-a antrenat intens în izolare

Starul portughez a revenit la Torino în urmă cu două săptămâni și a intrat direct în izolare, așa cum prevede regulamentul autorităților din Italia. Ronaldo a petrecut o mare parte din perioada de pauză în Madeira, orașul său natal, iar pe 4 mai a hotărât să se întoarcă în Italia.
Ronaldo a fost extrem de activ pe rețelele de socializare în perioada de izolare, postând diferite poze și videoclipuri din timpul antrenamentelor sale.
Sezonul actual din Serie A a fost întrerupt pe 9 mai. Cu 12 etape rămase până la final, Juventus este lider în clasament, cu un singur punct avans față de Lazio. Podiumul este completat de Inter, în timp ce Atalanta se află pe poziția a 4-a, ultima care asigură prezența în grupele Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03