Fotbal
Serie A

Ronaldo, testat pentru Covid-19 în această dimineață! Ce s-a întâmplat cu starul portughez

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Cristiano Ronaldo a revenit la baza de antrenamente a lui Juventus

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
19/05/2020 la 12:44

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a revenit astăzi la baza de pregătire a lui Juventus, după ce a încheiat perioada de izolare la domiciliu. Înainte să se întoarcă pe teren, starul portughez a efectuat testul pentru coronavirus, la centrul medical al clubului

Revenit în urmă cu două săptămâni în Italia, după o lungă perioadă petrecută în țara natală, Ronaldo s-a prezentat în această dimineață la baza lui Juventus, unde s-a antrenat individual. Înainte de toate, atacantul de 35 de ani a efectuat testul pentru Covid-19, sub forma unor bețișoare introduse în cavitatea nazală.

Serie A

Un jucător al lui Milan surprinde: "Visul meu e să ajung o legendă, ca Gică Hagi"

ACUM O ORĂ

Sursa foto: gianlucadimarzio.com

Potrivit gianlucadimarzio.com, Ronaldo a fost primul stranier din lotul lui Juventus supus testului respectiv. Următorii pe listă sunt De Ligt și Szczesny. Cristiano a ajuns la centrul medical în jurul orei 9:30, la volanul mașinii sale personale. După ce a fost testat, portughezul a mers direct la baza de pregătire de la Continassa, unde s-a antrenat în mod individual, sub privirile lui Sarri, tehnicianul "bianconerilor". La ora 12:30, Ronaldo a încheiat sesiunea și a plecat acasă.

Sursa foto: gianlucadimarzio.com

Ronaldo s-a antrenat intens în izolare

Starul portughez a revenit la Torino în urmă cu două săptămâni și a intrat direct în izolare, așa cum prevede regulamentul autorităților din Italia. Ronaldo a petrecut o mare parte din perioada de pauză în Madeira, orașul său natal, iar pe 4 mai a hotărât să se întoarcă în Italia.

Ronaldo a fost extrem de activ pe rețelele de socializare în perioada de izolare, postând diferite poze și videoclipuri din timpul antrenamentelor sale.

Sezonul actual din Serie A a fost întrerupt pe 9 mai. Cu 12 etape rămase până la final, Juventus este lider în clasament, cu un singur punct avans față de Lazio. Podiumul este completat de Inter, în timp ce Atalanta se află pe poziția a 4-a, ultima care asigură prezența în grupele Champions League.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Un nou român a ajuns la AS Roma: ”Un atacant foarte tehnic și rapid!”

IERI LA 19:14
Serie A

Ronaldo e cu adevărat un "monstru". Concluzia medicilor lui Juve, în urma testelor efectuate

02/06/2020 LA 07:59
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist miliardar din istorie! CR7, alături de Mayweather și Woods

PESTE O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mircea Bornescu

00:27:58

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe