Gala Globe Soccer Awards a ajuns la a 12-a ediție, care a fost una cu totul specială. Organizatorii au oferit premii pentru performanțele din acest secol ale echipelor, fotbaliștilor sau antrenorilor.
Evident, cel mai așteptat moment a fost desemnarea celui mai bun jucător din secolul XXI, titlu care i-a revenit în cele din urmă lui Cristiano Ronaldo. Premiul pentru "Jucătorul Anului 2020" i-a fost acordat lui Robert Lewandowski.

Cristiano Ronaldo va putea deveni în 2021 singurul jucător care marchează în 23 de ani consecutivi: "Nu știam asta!"

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
La finalul prestigioasei gale, Cristiano Ronaldo a oferit mai multe declarații, iar la un moment dat a fost întrebat despre un nou record pe care urmează să-l doboare anul viitor. În mod surprinzător, starul lui Juventus n-a știut despre ce este vorba și a avut nevoie să fie pus la curent cu propriile sale cifre din carieră.
Mai precis, dacă va înscrie în 2021 - lucru care nu va reprezenta vreo problemă pentru Cristiano -, atunci lusitanul va bifa al 23-lea an consecutiv în care reușește să marcheze, performanță unică în istoria fotbalului.
"Nu știam asta. Este o plăcere să dobor recorduri și să câștig trofee. Nu este ușor să te menții la acest nivel de top atât de mult timp. Sunt mândru de asta. Nu ar fi fost posibil dacă nu aș fi avut alături o echipă minunată și un antrenor extraordinar", a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul galei Globe Soocer Awards.
Primul gol din cariera extraordinară a lui Ronaldo, luat în considerare de statisticieni, a fost marcat pe vremea când evolua la academia lui Sporting Lisabona. Per total, în cariera sa de profesionist, portughezul a marcat 824 de goluri alături de echipele de club și naționala Portugaliei.
Primul meci pe care Cristiano Ronaldo îl va juca alături de Juventus în 2021 va fi pe teren propriu, cu Udinese, în etapa a 15-a din Serie A (3 ianuarie, 21:45). La finalul anului 2020, campioana Italiei ocupă aiba locul 6 în sezonul curent, la 10 puncte în spatele liderului AC Milan.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51