Ajuns la 34 de ani, CR7 mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" până în 2022, însă rămânărea sa la Torino până la finalul angajamentului depinde de mai mulţi factori.
Într-o relaţie rece cu Sarri, lusitanul a acceptat vara trecută oferta bianconerilor în speranţa că va cuceri Liga Campionilor cu a treia echipă diferită. Nu s-a întâmplat aşa şi, dacă nici în acest an nu va reuşi să ajungă să câştige cel mai important trofeu inter-cluburi, ar putea să plece de la Juve.
https://i.eurosport.com/2019/11/20/2720728.png
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06
Cel puţin asta susţine Eduardo Inda, un jurnalist spaniol care a avut în trecut multe informaţii care s-au verificat despre Ronaldo. Portughezul ar fi tentat să îşi încheie cariera la United, formaţie pentru care a marcat de 118 ori în 292 partide, fiind arhitectul principal la cucerirea a trei titluri în Premier League şi un trofeu Champions League.
Manchester este casa mea şi pot spune că este locul unde se află inima mea. Oamenii pot să spună şi să inventeze ce vor, eu voi rămâne mereu cu United în suflet | Ronaldo, pe vremea când evolua la Real Madrid.
De altfel, după ce a cucerit a 4-a Ligă a Campionilor în 5 ani cu Real Madrid, Ronaldo a anunţat că va pleca după Bernabeu. Cei mai mulţi s-au grăbit să scrie că portughezul se va întoarce la Manchester United, puţini anticipând că va ajunge, de fapt, la Juventus.

Relaţie rece între Sarri şi Ronaldo

CR7 a fost schimbat în minutul 55 al partidei cu Milan, fiind pentru a doua oară consecutiv când Ronaldo nu termină pe teren un meci. Dacă sezonul trecut, sub comanda lui Allegri, lusitanul a fost schimbat de doar două ori, acum situația sa nu e cea mai plăcută. Un individ extrem de orgolios, fostul vârf de la Real a fost extrem de nemulțumit de decizia lui Sarri. S-a dus direct la vestiar, pentru ca apoi, în minutul 87 al partidei, să plece de la stadion. Un gest interpretat drept lipsă de respect față de colegii săi.
"Ce naiba se întâmplă?", a strigat Ronaldo către banca lui Juventus, conform Tuttosport.
Ronaldo nu va fi sancționat în vreun fel de clubul Juventus, anunță Sky Italia, dar asta nu înseamnă că nu va da socoteală în niciun fel. "Bătrâna Doamnă" vrea să rezolve totul foarte discret și, conform Gazzetta dello Sport, Pavel Nedved (vicepreședintele) și Fabio Paratici (directorul sportiv) au luat legătura deja cu agentul lui CR7, Jorge Mendes, pentru o ședință informală. Lui Ronaldo i se va explica faptul că o astfel de atitudine nu poate ajuta formația, din contră: va crea o stare de tensiune în vestiar.
Scopul final al întrevederii e convingerea lui Ronaldo că a greșit și că, pe viitor, astfel de gesturi nu vor fi tolerate sau tratate cu atât de multă lejeritate.
Mai mult, se speră ca Ronaldo să își prezinte scuze în vestiar, astfel încât atmosfera să se detensioneze.
Totuşi, un jucător extrem de orgolios, Ronaldo a tolerat cu greu schimbările lui Sarri, iar în acest moment relaţia dintre cei doi nu mai e una ideală.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40