Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salariile din Serie A. Cine câștigă cel mai mult și ce venituri au Radu Ștefan sau Răzvan Marin

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/10/2020 la 14:53 GMT+3

Gazzetta dello Sport a publicat astăzi lista cu toate salariile fotbaliștilor din Serie A.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cele mai mari salarii din Serie A

Așa cum era de așteptat, Cristiano Ronaldo este jucătorul care are cele mai mari venituri în Serie A. Portughezul câștigă 31 de milioane de euro pe an și este la o distanță considerabilă de locul secund, ocupat de colegul său de la Juve, Matthijs de Ligt cu 8 milioane de euro.
Podiumul este completat de Romelu Lukaku, Christian Eriksen (Inter) și, în mod surprinzător, Edin Dzeko (Roma), toți trei cu cu 7,5 milioane de euro pe an. Diferența față de starul lui Juventus este una considerabilă, așadar.
Urmează apoi un nou jucător de la Juventus, Paulo Dybala cu 7,3 milioane de euro. Foarte bine plătiți sunt și Alexis Sanchez (Inter), Zlatan Ibrahimovic (Milan), Adrien Rabiot (Juventus), Aaron Ramsey (Juventus), fiecare cu câte 7 milioane de euro.

Salariile românilor din Serie A

Dintre românii care evoluează în Serie A, Radu Ștefan stă cel mai bine, primind de la Lazio 1,4 milioane de euro pe an. Îi urmează Răzvan Marin cu un salariu de 1 milion de euro pe an de la Cagliari.
Tot 1 milion de euro primește și Ionuț Radu la Inter în timp ce Denis Drăguș, jucătorul împrumutat de Standard Liege la Crotone, primește 150.000 de euro pe an.
Valentin Mihăilă, noua achiziție a Parmei, va încasa 450.000 de euro pe an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo