Cele mai mari salarii din Serie A

Așa cum era de așteptat, Cristiano Ronaldo este jucătorul care are cele mai mari venituri în Serie A. Portughezul câștigă 31 de milioane de euro pe an și este la o distanță considerabilă de locul secund, ocupat de colegul său de la Juve, Matthijs de Ligt cu 8 milioane de euro.
Podiumul este completat de Romelu Lukaku, Christian Eriksen (Inter) și, în mod surprinzător, Edin Dzeko (Roma), toți trei cu cu 7,5 milioane de euro pe an. Diferența față de starul lui Juventus este una considerabilă, așadar.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Urmează apoi un nou jucător de la Juventus, Paulo Dybala cu 7,3 milioane de euro. Foarte bine plătiți sunt și Alexis Sanchez (Inter), Zlatan Ibrahimovic (Milan), Adrien Rabiot (Juventus), Aaron Ramsey (Juventus), fiecare cu câte 7 milioane de euro.

Salariile românilor din Serie A

Dintre românii care evoluează în Serie A, Radu Ștefan stă cel mai bine, primind de la Lazio 1,4 milioane de euro pe an. Îi urmează Răzvan Marin cu un salariu de 1 milion de euro pe an de la Cagliari.
Tot 1 milion de euro primește și Ionuț Radu la Inter în timp ce Denis Drăguș, jucătorul împrumutat de Standard Liege la Crotone, primește 150.000 de euro pe an.
Valentin Mihăilă, noua achiziție a Parmei, va încasa 450.000 de euro pe an.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51