Situațiile limită impun măsuri în cosecință. Kyle Krause CEO-ul companiei Kum&Go, i-a cedat acțiunile de la clubul Parma (90%) fiului său, Tanner (33 de ani). Acesta din urmă e lipsit de experiență, iar rezultatele au fost catastrofale. Ca atare, Kyle a revenit în Italia și se va ocupa de tot ce depinde de el ca formația să își poată atinge obiectivul, salvarea de la retrogradare.
Kyle conduce o companie care are venituri anuale de peste 2,5 miliarde de dolari. Are 400 de sedii doar în Statele Unite, însă în acest moment prioritatea sa este Parma.
"Am sosit în Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile, făcând tot ce pot pentru a-i ajuta pe băieți să rămână în Serie A. Nu vreau să fiu nicăieri altundeva în lume. Începem! Haide Parma", a fost mesajul americanului pentru ilparmense.net.
Serie B
Care sunt șansele ca Dennis Man să ajungă la AC Milan: "Poate oricând să joace"
03/10/2022 LA 19:22
Echipa lui Man și Mihăilă e penultima în clasament, cu 4 înfrângeri și un egal în ultimele 5 partide. Gruparea antrenată de D'Aversa a obținut doar două succese în acest sezon, toate celelalte formații impunându-se de cel puțin 3 ori.
Distanța față de locul 17, primul care scapă de retrogradare (ocupat în prezent de Torino) e de doar 6 puncte, totuși, cu 15 etape rămase de jucat.

Proiect pe termen lung la Parma

Chiar dacă echipa va retrograda, Krause nu ia în calcul să cedeze acțiunile, având un proiect pe termen mediu și lung prin care să o aducă pe Parma în prim planul fotbalului italian.
Totuși, presa din peninsulă susține că tehnicianul Roberto D'Aversa e într-o situație limită, acesta fiind văzut principalul responsabil de către patron pentru parcursul sub așteptări. Dacă nu va învinge în weekend, pe Spezia, e foarte probabil să asistăm la o demitere a antrenorului.
În schimb, vestea bună pentru fanii Parmei e că stadionul Ennio Tardini va fi refăcut complet. Kyle Krause s-a întâlnit cu primarul și viceprimarul Bosi pentru a confirmat proiectul și în cazul retrogradării în Serie B.
"Proiectul cu stadionul va merge mai departe, indiferent de ce se întâmplă pe gazon. Avem un plan pe termen lung și am fost bucuros să vorbesc cu primarul și să văd că există deschidere din partea lui. Arena are nevoie de renovări semnificative și este extrem de importantă. Nu doar pentru echipă, ci pentru întreaga comunitate", a anunțat Krause.
Serie B
Dennis Man a contribuit la o nouă victorie a Parmei! Nota primită de român după meciul cu Frosinone
01/10/2022 LA 15:59
Liga Națiunilor UEFA
Pe cine va paria Edi Iordănescu între buturile naționalei? Analiză comparativă a celor trei variante
23/09/2022 LA 05:56