Maurizio Sarri a vorbit după meci și despre Cristiano Ronaldo: ”Este în aceeași formă ca ceilalți, la fel ca Dybala și Douglas Costa, nu are claritatea necesară pentru a face ceea ce știe mai bine. Nu le-am spus multe jucătorilor după meci. Sunt furios și dezamăgit, așa că e cel mai bine să nu zic nimic. Vorbim mai bine a doua zi”.
Sarri a adăugat: ”Întreg clubul este dezamăgit, jucătorii și fanii, dar în acest moment nu putem mai mult, poate nu avem prospețimea necesară”.
”Ne-au lipsit câțiva jucători și a trebuit să facem diferite alegeri pentru că nu suntem în cea mai bună formă. Păstrăm posesia bine, dar nu putem să transformăm asta în oportunități de a marca pentru că nu avem claritate în gândire”, a precizat el.
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36
”Ne este greu să trecem de jucătorii adverși, avem o echipă construită pe acțiuni individuale care merg bine de obicei. Nu cred că ne lipsește determinarea, pentru că am fost concentrați 90 de minute și nu putem face asta fără determinare. Cred că problema e să ne reintrăm în ritm, băieții sunt obișnuiți să scoată adversari din joc iar acum nu se întâmplă asta”, consideră Sarri.

Napoli a câștigat Cupa Italiei

Napoli a cucerit a şasea Cupă a Italiei din istoria sa, după ce a învins la penalty-uri pe Juventus, scor 4-2. În timpul regulamentar, scorul a fost 0-0, datorită unui Gianluigi Buffon în zi de graţie.
După perioada de pandemie, jocul "Bătrânei Doamne" este unul ruginit. Aşa a fost în partida cu Milan, de săptămâna trecută, din returul semifinalelor Cupei. După 1-1 în primăvară, la Milano, bianconerii au obţinut la Torino un 0-0 suficient pentru calificare, dar maniera în care au jucat a dezamăgit, mai ales că "diavolii" au evoluat o mare parte din meci în inferioritate numerică.
Ronaldo a impresionat la testele fizice de dinainte de reluarea sezonului, toţi parametrii lui fiind mai buni decât la începutul lui martie, când lusitanul se afla în plin sezon. Explicaţia e simplă: CR7 a petrecut mult timp din vacanţă la Madeira în sala de forţă şi era de aşteptat să aducă un plus evident în joc. Doar că evoluţia portughezului a fost din nou ştearsă, iar când jocul acestuia nu merge Juve are probleme mari.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Serie A
Parma lui Man și Mihăilă, distrusă la Lecce! Maresca e ca și demis. Un nume uriaș, favorit să vină
07/11/2021 LA 15:07
Serie A
Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii
05/11/2021 LA 05:28