Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sarri, deranjat de faptul că Messi are mai multe Baloane de Aur decât Ronaldo. Ce a spus tehnicianul

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/01/2020 la 11:12 GMT+2

Maurizio Sarri a recunoscut că este deranjat de faptul că Ronaldo, unul dintre cei mai valoroși jucători de la Juventus, are mai puține Baloane de Aur decât Messi.

ronaldo sarri

Credit imagine: Getty Images

Juventus s-a calificat ieri în "sferturile" Cupei Italiei după ce s-a impus categoric împotriva lui Udinese, scor 4-0. Cristiano Ronaldo a fost menajat la partida de la Torino, însă Sarri n-a ezitat să vorbească despre el la finalul meciului.
Tehnicianul de 61 de ani s-a declarat nemulțumit de fapul că Ronaldo are mai puține Baloane de Aur în vitrină decât fostul rival din La Liga, Lionel Messi.
"Mi-ar plăcea să-l ajut pe Ronaldo să câștige al șaselea Balon de Aur. Este foarte enervant să știu că un jucător are mai multe trofee decât el. Acesta este unul dintre obiectivele mele și ale echipei, să-l ajutăm să se impună în această luptă. Cred că este lucrul corect pentru Cristiano.", a spus Sarri la finalul meciului din Cupa Italiei.
Cristiano Ronaldo esulta: prima tripletta in Serie A per l'asso portoghese, Juventus-Cagliari, LaPresse

Cristiano Ronaldo a câștigat 5 Baloane de Aur

Leo Messi a câștigat la finalul anului trecut al șaselea Balon de Aur și l-a întrecut pe Cristiano. Portughezul a încheiat pe locul 3 în clasamentul ultimei gale, în timp ce Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool, s-a poziționat pe locul secund.
Ronaldo a câștigat pentru ultima oară Balonul de Aur în 2017. Atacantul lui Juventus a mai obținut trofeul de 4 ori în carieră, în 2008, 2013, 2014 și 2016, în timp ce Messi s-a impus în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 și 2019.
Luka Modric a fost singurul fotbalist care a cucerit trofeul în ultimii 12 ani, în afară de Ronaldo și Messi. S-a întâmplat în 2018, la finalul unui sezon în care mijlocașul a câștigat UEFA Champions League cu Real Madrid și a ajuns în finala Campionatului Mondial alături de naționala Croației.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo