Getty Images

Sarri, în pericol să fie demis de la Juve, după ultimele rezultate! Antrenorul care îl poate înlocui

Sarri, în pericol să fie demis de la Juve, după ultimele rezultate! Antrenorul care îl poate înlocui

10/02/2020 la 15:53

Juventus nu se simte deloc bine în ultima vreme în Serie A. Campioana en-titre a pierdut ultimele 2 meciuri disputate în deplasare, cu Napoli și Verona, cu același scor: 1-2.

Formația pregătită de Maurizio Sarri a coborât pe locul 2 în Italia, după ce Inter s-a impus în Derby della Madonnina, scor 4-2. În urma prestațiilor sub așteptări ale lui Juventus, presa italiană a lansat o ipoteză care vizează postul de antrenor al "bianconerilor". Potrivit jurnaliștilor de la La Repubblica, oficialii lui Juve, în frunte cu președintele Andrea Agnelli, iau un calcul demiterea lui Sarri și aducerea lui Massimiliano Allegri înapoi pe banca tehnică.

Allegri nu şi-a reziliat contractul cu torinezii, după despărţirea din vara anului trecut, iar conducerea lui Juventus l-ar putea convinge să preia echipa până la finalul sezonului curent.

Antrenorul în vârstă de 52 de ani a anunţat vara trecută că îşi doreşte un an de pauză, motiv pentru care a refuzat ofertele primite de la Barcelona, Real Madrid, PSG, Manchester United şi Tottenham Hotspur.

Sarri, Cristiano Ronaldo - Verona-Juventus - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Allegri, 5 Scudetto câștigate cu Juventus

Massimiliano Allegri a câștigat 5 titluri în ultimele 5 sezoane pe banca lui Juventus şi a ajuns de 2 ori în finala Champions League, fără să câștige vreodată. Pe lista trofeelor obținute cu Juventus, Max Allergri se mai poate lăuda cu 4 Cupe şi 2 Supercupe ale Italiei.

Cu Sarri pe bancă, Juventus riscă să încheie seria de dominație totală a fotbalului italian, după 8 titluri câștigate consecutiv.

După 23 de etape, Cristiano Ronaldo și colegii săi se află pe locul 2 în Serie A, depăşiți la golaveraj de Inter şi aflați la un singur punct în faţa lui Lazio, care completează podiumul.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.