Venit în locul lui Allegri, care a scris istorie pe banca bianconerilor, Sarri știa de la început că nu va avea o misiune ușoară, mai ales că Juve a dominat autoritar Serie A, iar marea miză era un traseu cât mai lung în Champions League.
Stagiunea e departe de a fi ideală pentru torinezi, care au un singur punct avans față de Lazio în campionat, îar în turul optimilor Ligii Campionilor au pierdut la Lyon, scor 0-1.
Principalele obiective nu sunt neapărat în pericol, dar la cum arată Juventus în acest moment lucrurile nu stau deloc roz. Ronaldo&Co au pierdut finala Cupei Italiei, cu Napoli, după o partidă cenușie. Aceasta a venit ca o continuare la returul semifinalei cu Milan, de săptămâna trecută. Deși a evoluat aproape tot meciul cu un om în plus, Juve a arătat în multe momente lamentabil pe faza ofensivă.
Serie A
Lazio câștigă pe terenul Atalantei și urcă pe podium în Serie A, după ce a oprit seria gazdelor
23/10/2022 LA 17:54
Deja suporterii "Bătrânei Doamne" nu mai suportă jocul extrem de slab prestat de echipă, iar hashtagul #sarriout a împânzit rețelele de socializare. În cazul în care nu va cuceri lo scudetto, tehnicianul va fi cu siguranță demis, dar există o probabilitate destul de mare ca părțile să se despartă și dacă titlul va fi în cele din urmă obținut. Pentru că Juventus arată departe de pretențiile fanilor și oficialilor.

Fabio Capello, despre Maurizio Sarri

Fabio Capello, care tocmai a împlinit 74 de ani, a comentat și el prestația juventinilor și a ținut să îl înțepe pe "Sarri".
"Juventus a cedat inițiativa în a doua repriză cu Napoli. A avut dificultăți și conta lui Milan", și-a început discursul Capello, citat de Tuttosport, pentru ca apoi să facă referire și la faptul că antrenorul piemontezilor s-a plâns de faptul că nu are o bancă suficient de solidă. Lucru de neconceput, în condițiile în care e limpede că Juve dispune de departe de cel mai bun lot din Italia. "Depinde de fiecare antrenor, dar să te plângi că nu ai cum să faci 5 schimbări, la un club precum Juve, mi se pare ciudat", a mai spus Capello.
Fostul mare antrenor al lui Milan, Real, Roma sau Juve e convins că Sarri nu e, totuși, un antrenor slab, însă are o mare carență: nu reușește să le transmită jucătorilor suficientă încredere.
"Cred este un antrenor pregătit, dar Juve nu este o mașină ușor de condus. Există jucători cu personalitate și trebuie să demonstrezi și tu, ca antrenor, că crezi în ei pentru atingerea obiectivelor", a mai spus Capello.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Serie A
#Voce Serie A revine cu nopțile ei magice
13/08/2022 LA 08:03