După 2-3 la Verona, acum două etape, Roma a pierdut cu același scor și partida de pe Olimpico, în care Lazio a fost considerată gazdă. Debutul meciului a fost de coșmar pentru Rui Patricio&Co, fostul portar al lui Wolves încasând două goluri în primele 20 de minute ale partidei. Milinkovic-Savic și Pedro, fostul jucător al Romei, au fost autorii golurilor.
La pauză, oaspeții au intrat cu un handicap de un singur gol, după ce Ibanez a punctat în minutul 41. De la cabine s-au întors două echipe diferite, semn că "Specialul" a găsit discursul și modificările tehnico-tactice potrivite. În ciuda acestui fapt, formația lui Sarri a punctat din nou, după ce Immobile a găsit al doilea assist al meciului, de această dată pentru Anderson.

Roma, o a doua repriză mai bună contra lui Lazio

Premier League
#OleOut, doar o chestiune de timp, după 0-5 cu Liverpool. Marele favorit să vină pe banca lui United
ACUM 11 ORE
Doar 6 minute au avut biancoceleștii avantaj de două goluri pe tabelă, Veretout reușind să înscrie din penalty. A fost un gol venit firesc și, la doar câteva minute distanță, Zaniolo a fost foarte aproape să restabilească egalitatea.
Pe final, Roma a presat, dar Immobile și Jean-Daniel Akpa Akpro au fost cei care au avut șansa să înscrie și să închidă meciul. Din fericire pentru laziali, ratările nu s-au răzbunat și au cucerit toate cele 3 puncte în "Derby della Capitale".
Mourinho a devenit primul antrenor al Romei care pierde primul derby cu Lazio, de la Luis Enrique, în 2011.
După acest rezultat, formația lui Sarri urcă pe locul 6, la doar 1 punct de rivala din capitala Italiei, care se situează pe 4. Lider este Milan, cu 16 puncte după 6 etape.
Premier League
Reacțiile lui Garry Neville și Scholes, după cea mai dureroasă înfrângere din istorie
ACUM 13 ORE
Premier League
Jose Mourinho s-a decis! Lindelof este primul jucător din Premier League pe care-l vrea în ianuarie
23/10/2021 LA 06:19