Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"

Cristian Mihală

Publicat 26/09/2021 la 21:07 GMT+3

Jose Mourinho a pierdut primul său derby pe banca Romei, 2-3 în "deplasarea" cu Lazio, în "Derby della Capitale". giallorossii au fost la un pas să întoarcă o partidă în care rivalii au condus cu 2-0 și 3-1.

Il colpo di testa di Milinkovic Savic che batte Rui Patricio nel derby Lazio-Roma - Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

După 2-3 la Verona, acum două etape, Roma a pierdut cu același scor și partida de pe Olimpico, în care Lazio a fost considerată gazdă. Debutul meciului a fost de coșmar pentru Rui Patricio&Co, fostul portar al lui Wolves încasând două goluri în primele 20 de minute ale partidei. Milinkovic-Savic și Pedro, fostul jucător al Romei, au fost autorii golurilor.
La pauză, oaspeții au intrat cu un handicap de un singur gol, după ce Ibanez a punctat în minutul 41. De la cabine s-au întors două echipe diferite, semn că "Specialul" a găsit discursul și modificările tehnico-tactice potrivite. În ciuda acestui fapt, formația lui Sarri a punctat din nou, după ce Immobile a găsit al doilea assist al meciului, de această dată pentru Anderson.

Roma, o a doua repriză mai bună contra lui Lazio

Doar 6 minute au avut biancoceleștii avantaj de două goluri pe tabelă, Veretout reușind să înscrie din penalty. A fost un gol venit firesc și, la doar câteva minute distanță, Zaniolo a fost foarte aproape să restabilească egalitatea.
Pe final, Roma a presat, dar Immobile și Jean-Daniel Akpa Akpro au fost cei care au avut șansa să înscrie și să închidă meciul. Din fericire pentru laziali, ratările nu s-au răzbunat și au cucerit toate cele 3 puncte în "Derby della Capitale".
Mourinho a devenit primul antrenor al Romei care pierde primul derby cu Lazio, de la Luis Enrique, în 2011.
După acest rezultat, formația lui Sarri urcă pe locul 6, la doar 1 punct de rivala din capitala Italiei, care se situează pe 4. Lider este Milan, cu 16 puncte după 6 etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo