După acest egal, Juventus se distanțează la șapte puncte de ocupanta locului secund, Atalanta, însă elevii lui Sarri au trecut printr-un meci cu adevărat nebun la Sassuolo.
Începutul a fost perfect pentru echipa lui Maurizio Sarri, după ce un corner executat de Miralem Pjanic a fost executat scurt la marginea careului acolo unde Danilo, total nemarcat, a trimis mingea direct la vinclu. Un mod perfect pentru a-și celebra ziua de naștere.
Apărarea lui Sassuolo a fost prinsă din nou pe picior greșit la scurt timp după când Higuin a ajuns la o minge trimisă de Pjanic, a evitat offside-ul și l-a învins pe Andrea Consigli într-un duel 1 la 1.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Sassuolo a revenit în meci după o lungă perioadă de presiune, după ce Muldur i-a trimis o pasă ideală lui Caputo, care la rândul lui a trimis mingea la Djuricic. Șutul lui s-a oprit doar în plasa la terală și gazdele începeau să spere.

Intervenția decisivă a lui Vlad Chiricheș

În prelungirile primei reprize Vlad Chiricheș a avut o intervenție decisivă când a blocat un șut periculos al lui Cristiano Ronaldo, portarul fiind bătut.
La doar șase minute de la reluarea partidei, Berardi a executat impecabil o lovitură liberă, trimițând mingea la colțul scurt, fără nicio șansă pentru Szczesny. Sassuolo era pe val și nu a irosit aceste momente extraordinare. După încă trei minute, gazdele erau în avantaj după golul marcat de Caputo în urma pasei excelente a lui Berardi.
După acest moment Juventus a pus stăpânire pe joc în mare parte, dar elevii lui Sarri au reușit doar să egaleze în minutul 64 în urma unei lovituri de cap a lui Alex Sandro.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58