Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal în Italia! Ștefan Radu obligat să vină la antrenamente în plină pandemie de coronavirus!

Ion Alexandru

Publicat 17/03/2020 la 08:19 GMT+2

Criza nemaivăzută cauzată în Italia de valul de cazuri de infectări cu COVID-19 îl lasă rece pe patronul lui Lazio, Claudio Lotito. Acesta a refuzat să anuleze antrenamentele echipei sale. Milionarul italian vrea cu orice preț cucerirea titlului! Lazio este cu un singur punct în spatele lui Juventus în clasamentul din Serie A, cu 11 etape înainte de final.

Lazio's defender from Romania Stefan Radu reacts during the Italian Serie A football match SS Lazio versus Juventus on December 4, 2015 at the Olympic stadium in Rome.

Credit imagine: AFP

Claudio Lotito a enervat toată echipa și staff-ul medical, după ce a anunțat că antrenamentele se reiau. Primul care îl acuză de iresponsabilitate este chiar unul dintre medicii lui Lazio. Cealaltă echipă patronată de Lotito, Salernitana, a încălcat deja măsurile impuse de autorități și au început antrenamentele.

Medicul lui Lazio vrea să demisioneze

Ivo Pulcini, medicul echipei la care joacă Ștefan Radu, nu se va supune deciziei patronului și amenință cu plecarea.
Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor. Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei
Patronul rivalei Juventus, Andrea Agnelli, l-a criticat dur pe Lotito
Lui Lotito îi pasă mai mult de fotbal decât de sănătatea fotbaliştilor săi
Serie A a fost amânătă pe termen nelimitat după valul de cazuri de infectare cu COVID-19. Italia este cea mai afectată țară europeană, cu 28 de mii de cazuri și peste 2 mii de persoane decedate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo