Claudio Lotito a enervat toată echipa și staff-ul medical, după ce a anunțat că antrenamentele se reiau. Primul care îl acuză de iresponsabilitate este chiar unul dintre medicii lui Lazio. Cealaltă echipă patronată de Lotito, Salernitana, a încălcat deja măsurile impuse de autorități și au început antrenamentele.

Medicul lui Lazio vrea să demisioneze

Ivo Pulcini, medicul echipei la care joacă Ștefan Radu, nu se va supune deciziei patronului și amenință cu plecarea.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor. Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei
Patronul rivalei Juventus, Andrea Agnelli, l-a criticat dur pe Lotito
Lui Lotito îi pasă mai mult de fotbal decât de sănătatea fotbaliştilor săi
Serie A a fost amânătă pe termen nelimitat după valul de cazuri de infectare cu COVID-19. Italia este cea mai afectată țară europeană, cu 28 de mii de cazuri și peste 2 mii de persoane decedate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
CFR, superioară în derby-ul Clujului. Două penalty-uri aduc toate punctele în Gruia
23/10/2022 LA 20:05
Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42