Claudio Lotito a enervat toată echipa și staff-ul medical, după ce a anunțat că antrenamentele se reiau. Primul care îl acuză de iresponsabilitate este chiar unul dintre medicii lui Lazio. Cealaltă echipă patronată de Lotito, Salernitana, a încălcat deja măsurile impuse de autorități și au început antrenamentele.

Medicul lui Lazio vrea să demisioneze

Serie A
Lazio - Roma 3-0 | Ștefan Radu între remarcații unui derby fără istoric
IERI LA 07:53

Ivo Pulcini, medicul echipei la care joacă Ștefan Radu, nu se va supune deciziei patronului și amenință cu plecarea.

Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor. Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei

Patronul rivalei Juventus, Andrea Agnelli, l-a criticat dur pe Lotito

Lui Lotito îi pasă mai mult de fotbal decât de sănătatea fotbaliştilor săi

Serie A a fost amânătă pe termen nelimitat după valul de cazuri de infectare cu COVID-19. Italia este cea mai afectată țară europeană, cu 28 de mii de cazuri și peste 2 mii de persoane decedate.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A
Bilanțul dezamăgitor al stranierilor români din campionatele puternice! Mai existăm doar în Serie A
17/12/2020 LA 14:18
Fotbal
Il Messaggero: Ștefan Radu, tentat să revină la națională. Impresionant ce i-a promis Rădoi
21/11/2020 LA 13:16