AFP

Scandal în Italia! Ștefan Radu obligat să vină la antrenamente în plină pandemie de coronavirus!

Scandal în Italia! Ștefan Radu obligat să vină la antrenamente în plină pandemie de coronavirus!

17/03/2020 la 07:19Actualizare 17/03/2020 la 08:19

Criza nemaivăzută cauzată în Italia de valul de cazuri de infectări cu COVID-19 îl lasă rece pe patronul lui Lazio, Claudio Lotito. Acesta a refuzat să anuleze antrenamentele echipei sale. Milionarul italian vrea cu orice preț cucerirea titlului! Lazio este cu un singur punct în spatele lui Juventus în clasamentul din Serie A, cu 11 etape înainte de final.

Claudio Lotito a enervat toată echipa și staff-ul medical, după ce a anunțat că antrenamentele se reiau. Primul care îl acuză de iresponsabilitate este chiar unul dintre medicii lui Lazio. Cealaltă echipă patronată de Lotito, Salernitana, a încălcat deja măsurile impuse de autorități și au început antrenamentele.

Medicul lui Lazio vrea să demisioneze

Ivo Pulcini, medicul echipei la care joacă Ștefan Radu, nu se va supune deciziei patronului și amenință cu plecarea.

" Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor. Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei"

Patronul rivalei Juventus, Andrea Agnelli, l-a criticat dur pe Lotito

" Lui Lotito îi pasă mai mult de fotbal decât de sănătatea fotbaliştilor săi"

Serie A a fost amânătă pe termen nelimitat după valul de cazuri de infectare cu COVID-19. Italia este cea mai afectată țară europeană, cu 28 de mii de cazuri și peste 2 mii de persoane decedate.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.