Claudio Lotito a enervat toată echipa și staff-ul medical, după ce a anunțat că antrenamentele se reiau. Primul care îl acuză de iresponsabilitate este chiar unul dintre medicii lui Lazio. Cealaltă echipă patronată de Lotito, Salernitana, a încălcat deja măsurile impuse de autorități și au început antrenamentele.

Medicul lui Lazio vrea să demisioneze

Ivo Pulcini, medicul echipei la care joacă Ștefan Radu, nu se va supune deciziei patronului și amenință cu plecarea.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
24/10/2021 LA 18:40
Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor. Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei
Patronul rivalei Juventus, Andrea Agnelli, l-a criticat dur pe Lotito
Lui Lotito îi pasă mai mult de fotbal decât de sănătatea fotbaliştilor săi
Serie A a fost amânătă pe termen nelimitat după valul de cazuri de infectare cu COVID-19. Italia este cea mai afectată țară europeană, cu 28 de mii de cazuri și peste 2 mii de persoane decedate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Serie A
Lazio a scăpat ieftin după ce a fost acuzată că a folosit jucători pozitivi la Covid, în 2020
19/10/2021 LA 15:01