Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbul dintre Inter și Roma care îl va lăsa pe Ashley Young la Manchester United

Vlad Dumitrescu

Actualizat 15/01/2020 la 14:42 GMT+2

Speranțele lui Ashley Young de a ajunge la Inter au scăzut semnificativ după ce clubul italian este aproape de un schimb cu AS Roma.

Antonio Conte in Napoli-Inter - Serie A 2019-2020

Credit imagine: Getty Images

Atacantul lui Inter, Matteo Politano, a ajuns la Roma miercuri dimineață pentru a efectua vizita medicală la clubul din capitala Italiei. Conform presei italiene, jucătorul de 26 de ani va juca pentru Roma iar în schimb la Inter va sosi fundașul Leonardo Spinazzola, decizie care va afecta posibilul transferul al lui Ashley Young la echipa lui Conte.
Veteranul de la Manchester United a căzut de acord cu Inter săptămâna trecută și spera să ajungă la echipa din Italia chiar în această lună. Însă se pare că Antonio Conte și-a îndreptat atenția către Spinazzola, având în vedere că Solskjaer dorește să îl păstreze pe Young până la vară.
Politano este un jucător crescut la Roma dar nu a jucat niciodată la echipa mare pentru ca apoi să meragă Pescara în 2013. Conform Gazzetta dello Sport, el ar putea debuta chiar împotriva Parmei, joi în Coppa Italia, dacă transferul va fi făcut la timp.
Spinazzola a jucat în 16 meciuri pentru Roma în acest sezon, dar clubul este dispus să îl lase să plece pentru ca Politano să îl înlocuiască pe accidentatul Nicolo Zaniolo.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschisi negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo