Juventus a câștigat și premiul pentru cel mai bun portar prin Wojciech Szczesny, iar premiul pentru cel mai bun tânăr jucător i-a revenit lui Dejan Kulusevski, care este tot jucătorul "bianconerilor", dar care a fost împrumutat la Parma în acest sezon.
Pe baza statisticlor furnizate de Netco Sport, Liga Italiană de Fotbal a constituit un clasament în urma căruia au fost acordate premii individuale pentru cei mai buni jucători din Serie A în sezonul tocmai încheiat.
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839790.jpg
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53

Juventus a luat 3 premii din 7

Cristiano Ronaldo nu și-a putut păstra trofeul de cel mai bun fotbalist al sezonului din Serie A, premiu pe care l-a obținut după primul său an la Juventus. În acest an, portughezul a fost devansat de colegul său de echipă, argentinianul Paulo Dybala, care a avut evoluții încântătoare în acest sezon, iar pe baza notelor primite a primit trofeul de MVP al campionatului italian.
Dybala a marcat 11 goluri în acest sezon de Serie A și a reușit tot atâtea pase decisive. De asemenea, argentinianul a mai marcat de 2 ori și în Cupa Italiei și o dată în Supercupa Italiei, competiții care au fost luate în calcul la întocmirea acestui clasament.
https://i.eurosport.com/2020/08/02/2859002.jpg

Papu Gomez și Immobile, printre laureați

Dacă Juventus a câștigat premiile pentru cel mai bun jucător și cel mai bun portar, prin Dybala și Szczesny, Atalanta, Inter, Lazio și Parma au avut și ele câte un jucător care a obținut un trofeu individual.
Stefan De Vrij de la Inter a primit premiul pentru cel mai bun fundaș al sezonului, iar Papu Gomez de la Atalanta a fost desemnat cel mai bun mijocaș.
Premiul de cel mai bun atacant nu-i putea reveni altcuiva decât lui Ciro Immobile, golgheterul campionatului și câștigător al "Ghetei de Aur".
Premiul de cel mai bun tânăr jucător i-a revenit lui Dejan Kulusevski, suedezul de origine macedoneană având un sezon excelent la Parma. Jucătorul lui Juventus a reușit 10 goluri și 9 pase decisive și probabil că în sezonul viitor va face parte din lotul "Bătrânei Doamne".
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02
Campionatul European UEFA
Euro 2020, o ediție istorică a Campionatului European! Ce recorduri au fost doborâte până acum
08/07/2021 LA 12:57