Juventus a câștigat și premiul pentru cel mai bun portar prin Wojciech Szczesny, iar premiul pentru cel mai bun tânăr jucător i-a revenit lui Dejan Kulusevski, care este tot jucătorul "bianconerilor", dar care a fost împrumutat la Parma în acest sezon.
Pe baza statisticlor furnizate de Netco Sport, Liga Italiană de Fotbal a constituit un clasament în urma căruia au fost acordate premii individuale pentru cei mai buni jucători din Serie A în sezonul tocmai încheiat.
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839790.jpg
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
IERI LA 08:50

Juventus a luat 3 premii din 7

Cristiano Ronaldo nu și-a putut păstra trofeul de cel mai bun fotbalist al sezonului din Serie A, premiu pe care l-a obținut după primul său an la Juventus. În acest an, portughezul a fost devansat de colegul său de echipă, argentinianul Paulo Dybala, care a avut evoluții încântătoare în acest sezon, iar pe baza notelor primite a primit trofeul de MVP al campionatului italian.
Dybala a marcat 11 goluri în acest sezon de Serie A și a reușit tot atâtea pase decisive. De asemenea, argentinianul a mai marcat de 2 ori și în Cupa Italiei și o dată în Supercupa Italiei, competiții care au fost luate în calcul la întocmirea acestui clasament.
https://i.eurosport.com/2020/08/02/2859002.jpg

Papu Gomez și Immobile, printre laureați

Dacă Juventus a câștigat premiile pentru cel mai bun jucător și cel mai bun portar, prin Dybala și Szczesny, Atalanta, Inter, Lazio și Parma au avut și ele câte un jucător care a obținut un trofeu individual.
Stefan De Vrij de la Inter a primit premiul pentru cel mai bun fundaș al sezonului, iar Papu Gomez de la Atalanta a fost desemnat cel mai bun mijocaș.
Premiul de cel mai bun atacant nu-i putea reveni altcuiva decât lui Ciro Immobile, golgheterul campionatului și câștigător al "Ghetei de Aur".
Premiul de cel mai bun tânăr jucător i-a revenit lui Dejan Kulusevski, suedezul de origine macedoneană având un sezon excelent la Parma. Jucătorul lui Juventus a reușit 10 goluri și 9 pase decisive și probabil că în sezonul viitor va face parte din lotul "Bătrânei Doamne".
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26
Serie A
Paulo Dybala s-a decis unde va juca în următoarele sezoane! Anunțul jurnaliștilor italieni
04/05/2022 LA 06:23