Ziua de duminică a fost una de coșmar pentru Italia. Într-un interval de doar 24 de ore au apărut peste 1.500 de cazuri noi de coronavirus și au murit 133 de persoane. Ministrul Sportului, Vincenzo Spadafora, a cerut ca Serie A să fie suspendată în jurul orei prânzului!
Partida dintre Parma și SPAL a fost întârziată cu mai bine de o oră, însă s-a luat decizia ca partidele de duminică să se dispute până la urmă, fără spectatori. Însă acest lucru se poate schimba: marți va avea loc o ședință federală extraordinară convocată de Gabriele Gravina, președintele Federației Italiene de Fotbal. Ședință la care este foarte posibil ca actualul sezon din Serie A să fie încheiat prematur!
Giovanni Malago, președintele Comitetului Olimpic Italian, a vorbit la Rai 2 despre situație și a criticat dur decizia ca meciuri de duminică să se dispute în ciuda solicitării Ministru Sportului.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A să continue? Nu este un lucru bun, o spun din motive de omogenitate. Sunt atleți care s-au pregătit ani de zile să se califice la Jocurile Olimpice iar acum mă sună zilnic să afle despre situație. Astfel de lucruri nu se pot întâmpla. Dacă un campionat este oprit, toate trebuie oprite: sănătatea este pe primul plan
Marți va avea o ședință extraordinară iar Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC) va lua o decizie. Serie A a decis ca partidele să se dispute cu porțile închise iar FIGC poate să fie de acord sau nu. Din moment ce Serie A reprezintă practic o delegație a FIGC, în cazul unor diferențe de opinie, FIGC va fi cea care decide. În acest moment este esențial ca toată lumea să meargă în aceeași direcție
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58