Portarul român n-a bifat vreo apariție pentru Parma de când a fost împrumutat în iarnă, însă oficialii clubului i-au prelungit înțelegerea pe termen scurt. Inițial, împrumutul era valabil până la data de 30 iunie, însă pandemia de coronavius le-a dat planurile peste cap italienilor. Potrivit tuttomercatoweb, Radu va continua la Parma cel puțin până la finalul stagiunii actuale din Serie A, alături de alți 2 coechipieri aflați într-o situație asemănătoare: Gianluca Caprari și Vasco Regini.
Radu n-a apucat să debuteze pentru Parma, fiind rezerva lui Luigi Sepe în 7 meciuri din campionatul Italiei. Internaționalul român n-a primit vreo șansă din partea tehnicianului Roberto D'Aversa nici atunci când Sepe a fost accidentat. Antrenorul Parmei a mizat pe Simone Colombi, al treilea portar din lot.

Ionuț Radu va reveni la Inter pe 31 august, după împrumutul la Parma

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
În mod normal, Ionuț Radu ar trebui să revină la Inter după 31 august. Internaționalul român a jucat într-un singur meci pentru Inter. Se întâmpla în duelul cu Sassuolo din Serie A, în primăvara anului 2016, când Radu era introdus pe teren timp de 18 minute. În prezent, poarta formației de pe Giuseppe Meazza este apărată de Samir Handanovic, considerat unul dintre cei mai în formă goalkeeperi din lume.
De-a lungul carierei sale, Ionuț Radu a mai evoluat în Serie A pentru Genoa, în poarta căreia a adunat 52 de apariții, reușind să încheie 8 meciuri fără gol primit.
Cu 10 etape rămase până la finalul sezonului din Serie A, Parma se află pe locul 8, la 6 puncte în spatele zonei cupelor europene. De cealaltă parte, Inter ocupă poziția a 3-a, la 4 lungimi sub Lazio, aflată pe locul secund, și la 8 în spatele liderului Juventus.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51