Lazio avea nevoie de un succes pe Stadio Olimpico, împotriva "rossonerilor", pentru a putea spera în continuare la al treilea titlu de campioană din istoria clubului. Planurile formației lui Simone Inzaghi au fost complet date peste cap de Zlatan Ibrahimovic și colegii săi, care au reușit un meci excelent.
Calhanoglu a deschis scorul în minutul 23, după o pasă trimisă de Zlatan Ibrahimovic. Internaționalul turc a finalizat cu o execuție fantastică, în vinclul porții apărate de Strakosha. 11 minute mai târziu, Zlatan și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Suedezul a transformat cu emoții penalty-ul acordat după un henț comis în careu de Ștefan Radu. Ibrahimovic a trimis pe jos, goalkeeper-ul lui Lazio a ghicit colțul, însă n-a putut să respingă. A fost al 4-lea gol înscris de Ibrahimovic de la revenirea pe San Siro.
Ibrahimovic i-a lăsat locul lui Rebic, la începutul reprizei secunde, iar croatul n-a dezamăgit. Rebic a stabilit scorul final după o oră de joc, când l-a învins cu un șut plasat pe Strakosha.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi după debutul în UCL
ACUM 13 MINUTE

Lazio, pas greșit în lupta pentru titlul din Serie A

S-a încheiat 3-0 pentru Milan, rezultat care o încurcă considerabil pe Lazio în cursa pentru titlu. Trupa de pe Olimpico a ajuns la a doua înfrângere din campionat, de la reluarea sezonului, și s-a îndepărtat de liderul Juventus. Inter, echipa aflată pe locul 3, s-ar putea apropia la un singur punct de Lazio, în cazul unei victorii în fața Bolognei (astăzi, ora 18:15).
Milan, învingătoarea de pe Olimpico, a urcat pe locul 6 în Serie A, cel puțin pentru moment. Trupa de pe San Siro trebuie să aștepte rezultatul meciului dintre Napoli și AS Roma (astăzi, ora 22:45), cele două contracanditate pentru calificarea în Europa League.

Clasamentul din Serie A (TOP 7):

  • 1. Juventus 75p (30 meciuri)
  • 2. Lazio 68p (30 meciuri)
  • 3. Inter 64p (29 meciuri)
  • 4. Atalanta 60p (29 meciuri)
  • 5. AS Roma 48p (29 meciuri)
  • 6. AC Milan 46p (30 meciuri)
  • 7. Napoli 45p (29 meciuri)
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM 3 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 11 ORE