articol de Romeo Ene
Inter aşteaptă revenirea lui Eriksen, iar Danemarca luptă şi pentru el la acest turneu final.Calificată în semifinale, trupa lui Hjulmand joacă astăzi pentru finală cu Anglia, pe Wembley, iar un eventual succes la acest turneu final îi va fi dedicat, cu siguranţă, lui Christian Eriksen.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Inzaghi, cu gândul la Eriksen

Simone Inzaghi l-a înlocuit pe Antonio Conte pe banca lui Inter şi va avea misiunea dificilă de a continua munca celui care a adus primul titlu pentru Inter după o pauză de 11 ani.
Acum, noul tehnician al campioanei Italiei s-ar putea confrunta cu pierderea lui Eriksen, însă acesta îl aşteaptă înapoi pe teren: "Pentru moment, trebuie să se gândească la odihnă, dar în calitate de antrenor al lui Inter îl aştept cu braţele deschise", a explicat succesorul lui Conte în prima conferinţă de presă în calitate de antrenor al lui Inter.
"Am vorbit cu el înainte de Euro, nu am discutat după accidentul său. Este un jucător pe care contam", a adăugat el, subliniind faptul că Eriksen va avea acum nevoie de timp pentru a se recupera.
Jucătorul danez de 29 de ani a cutremurat lumea fotbalului în primul meci de la Euro al naţionalei sale, împotriva Finlandei. Acesta s-a prăbuşit pe teren, suferind un stop cardiac, însă a fost salvat de medici, sub privirile înlăcrimate ale colegilor săi. A fost internat câteva zile, iar ulterior i s-a implantat un defibrilator pentru a-i regla ritmul cardiac, ceea ce pune un mare semn de întrebare asupra carierei sale de fotbalist.
În Italia, purtarea acestui tip de dispozitiv reprezintă o contraindicaţie pentru practicarea fotbalului profesionist, chiar dacă totul va depinde în mod evident de viitoarele evaluări ale stării de sănătate a jucătorului de către clubul său.
În aşteptarea acestei decizii dificile, Simone Inzaghi a salutat transferul turcului Hakan Calhanoglu chiar de la rivala Milan, un jucător capabil să dea o altă faţă mijlocului Nerazzurilor: "Mi-a plăcut întotdeauna", s-a rezumat prin a spune Inzaghi. În ceea ce priveşte plecarea lui Hakimi, Simone Inzaghi a precizat faptul că a fost informat "de la bun început" despre acest transfer, din cauza problemelor financiare grave cu care se confruntă Inter. Hakimi a semnat pe 5 ani cu PSG, iar Inter a primit 70 de milioane de euro.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58