Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinisa Mihajlovic s-a externat în spital, apoi a stat pe banca la victoria Bolognei cu AS Roma

Sebastian Ujica

Actualizat 08/02/2020 la 12:54 GMT+2

Fostul mare jucător, Sinisa Mihajlovic, luptă cu o boală cruntă: leucemie. În ciuda tratamentului istovitor, el continuă să o antreneze pe Bologna.

Sinisa Mihajlovic - Bologna - Serie A 2019-2020

Credit imagine: Imago

"Nu mă apreciați pentru boală, ci pentru rezultatele de pe teren" a spus în trecut Sinisa Mihajlovic. A trecut mai bine de jumătate de an de când acesta se luptă cu leucemia, fiind internat în mai multe rânduri pentru tratament.
Cu toate astea, când nu se află la spital, Mihajlovic continuă să o antreneze pe Bologna. Iar rezultatele sunt extraordinare! Mihajlovic a plecat ieri de la spital direct la partida de pe Olimpico din Roma, iar Bologna a reușit să câștige cu 3-2 și a urcat pe poziția a 6-a în clasament!
Echipa lui Mihajlovic de la meciul cu AS Roma a avut numai puțin de 8 jucători Under 23 în primul 11 iar acești puști fac un oraș întreg să viseze: din 1999 echipa nu a mai reușit să se califice în cupele europene!
Aflat de un an pe banca Bolognei, echipa a reușit 63 de puncte în 39 de partide, o medie de 1.61 puncte pe meci. Iar succesul de pe Olimpico a fost al 100-lea ca antrenor în Serie A. Adus în iarnă de la Atalanta, Musa Barrow a reușit 3 goluri în 4 partide, inclusiv o dublă în partida de pe Olimpico. Plus 2 assist-uri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo