Juventus plănuiește să îi prelungească contractul lui Radu Drăgușin pentru ca apoi să îl împrumute la o altă echipă din Serie A. Ieri au apărut informații conform cărora Sassuolo ar fi cea mai aproape de a-l aduce pe român, însă cei de la Sky Sport Italia vin cu noi informații.
Astfel, conform expertului în trasferuri de la Sky, Gianluca DiMarzio, RB Leipzig îl monitorizează îndeaproape pe Drăgușin și vrea să îi ofere un salariu considerabil pentru a-l atrage în Bundesliga. Drăgușin are doar 18 ani și s-ar potrivi de minune la Leipzig, un club care are o strategie de a crește tinerii jucători pe care îi poate vinde apoi pe sume considerabile.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Va fi greu însă ca Drăgușin să intre în primul ”11” al celor de la Leipzig. În prezent formația din Bundesliga are unul dintre cele mai bune cupluri de fundași centrali din lume. Konate și Upamecano sunt însă curtați intens de marile cluburi ale Europei, astfel că unul sau chiar amândoi ar putea părăsi formația germană cel mai probabil vara viitoare, ce i-ar oferi o deschidere lui Drăgușin.

Radu Drăgușin, în negocieri cu conducerea lui Juventus

Potrivit presei din Italia, atitudinea lui Drăgușin i-a impresionat pe oficialii lui Juventus, care se pregătesc să-i ofere un nou contract. Actuala înțelegere cu campioana Italiei expiră vara viitoare, iar impresarul său, Florin Manea, a declarat luna trecută că se află în negocieri avansate cu board-ul de la Torino.
Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000
Aseară, Drăgușin a cucerit primul său trofeu în tricoul lui Juventus și a sărbătorit după meci alături de Cristiano Ronaldo și Giorgio Chiellini.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51