Cu Ștefan Radu integralist, Lazio a câștigat cu 3-1 partida din Arabia Saudită, contra lui Juventus, campioana ultimelor 8 sezoane din Serie A. A fost a 8-a finală în care fotbalistul român a evoluat pentru Lazio. Dintre acestea, Radu a câștigat 6: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei.
Conform unor statistici realizate de Lazio Page, Ștefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe finale disputate pentru italieni (8), la egalitate cu Giuseppe Favalli, Roberto Mancini și Pavel Nedved.
https://i.eurosport.com/2019/12/24/2742191.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după meciurile naționalelor din luna septembrie? Rezultate și aspirații care contrazic
28/09/2022 LA 08:21
Ajuns la 33 de ani, Radu este unul dintre cei mai titrați jucători ai formației pregătite de Simone Inzaghi, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksic şi Stankovic, cu 6 trofee câştigate.

Lazio, coșmarul lui Juventus în decembrie

Juventus a pierdut pentru a doua oară în luna decembrie în fața lui Lazio, cu același scor: 1-3. După ce, pe 7 decembrie, Lazio câștiga în campionat la finalul unui meci spectaculos, duminică seară, trupa lui Inzaghi s-a impus din nou contra campioanei Italiei. De această dată, bucuria a fost mult mai mare, căci victoria a implicat și un trofeu.
A fost pentru a 5-a oară când Lazio a câștigat Supercupa Italiei, iar fanii au declanșat fiesta la sosirea echipei pe aeroportul din Roma.
În Serie A, Lazio ocupă locul 3, la 6 puncte în spatele lui Inter și Juventus, echipele fruntașe din Italia. Pentru formația lui Ștefan Radu urmează meciul de pe terenul Bresciei, programat pe 5 ianuarie, în timp ce Juventus va juca o zi mai târziu, contra lui Cagliari, la Torino.
Liga Națiunilor UEFA
Pe cine va paria Edi Iordănescu între buturile naționalei? Analiză comparativă a celor trei variante
23/09/2022 LA 05:56
Premier League
Premier League | Analiza noului sezon, cu transferuri de senzație și cu o luptă pasionantă la titlu
05/08/2022 LA 11:22