Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Suarez. Reacția oficială a campioanei Italiei

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/09/2020 la 23:19 GMT+3

Luis Suarez nu va mai pleca la Juventus în această vară, deși starul Barcelonei ajunsese la un acord comun cu campioana Italiei. Oficialii "bianconerilor" au anunțat că Suarez a fost scos de pe lista de transferuri din actuala perioadă de mercato.

Luis Suarez nu va mai ajunge la Juventus

Credit imagine: Eurosport

Luis Suarez a fost anunțat de Ronald Koeman că nu va intra în planurile sale în sezonul 2020/2021, motiv pentru care atacantul uruguayan a pornit în căutarea unei alte echipe. Juventus l-a contactat pe Suarez pentru a-l aduce în linia ofensivă alături de Cristiano Ronaldo, fostul său rival din El Clasico, iar cele două părți ajunseseră la o înțelegere din perspectiva contractului.
Lucrurile păreau să meargă pe drumul cel bun, până când Suarez a aflat că nu va putea să-și obțină cetățenia italiană - de care are nevoie pentru transferul la Juve - înainte de încheierea ferestrei de mercato și a perioadei în care "Bătrâna Doamnă" poate anunța lotul pentru sezonul din UEFA Champions League.

Suarez nu va mai fi transferat de Juventus de la Barcelona

Vestea a fost oferită chiar de Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus:
"Suarez poate fi șters de pe lista noastră deoarece el își va putea obține pașaportul abia după încheierea ferestrei de mercato și după ce vom trimite lotul pentru UEFA Champions League. Am analizat opțiunea sosirii lui Suarez când ne-a fost propusă. Am crezut că își va putea obține cetățenia italiană în timp util, însă acest lucru n-a fost posibil. Din acest motiv, n-a fost vreodată aproape de transferul la Juventus.", a explicat Paratici, pentru SkySports.
Juventus caută în continuare înlocuitor pentru Gonzalo Higuain, transferat în această vară la Inter Miami. Edin Dzeko pare să fie principalul candidat să ajungă la formația torineză. În presa internațională se zvonește chiar că atacantul de la AS Roma s-ar fi înțeles deja cu Juventus.
"Există mai multe variante în afară de Dzeko.", a confirmat directorul sportiv al lui Juventus.
Moise Kean este alt atacant despre care se scrie că ar putea ajunge la Juventus, echipa care l-a vândut la Everton în urmă cu un an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo