Getty Images

Salariul uriaș cerut de Paulo Dybala ca să rămână la Juventus

Salariul uriaș cerut de Paulo Dybala ca să rămână la Juventus

28/11/2019 la 13:16Actualizare 28/11/2019 la 13:18

Paulo Dybala a reușit să înscrie în ultimele trei partide ale lui Juventus, iar conducerea campioanei Italiei i-a oferit prelungirea contractului.

Argentinianul de 26 de ani a marcat golul victoriei în confruntarea cu Atletico Madrid (1-0) și a asigurat calificarea campioanei Italiei în primăvara europeană.

Conform jurnaliștilor italieni, atacantul lui Juventus nu a acceptat încă propunerea oficialilor din Torino, cărora le-a cerut 10 milioane de euro pe an.

"Dybala a marcat un gol la o fază la care nimeni nu se gândea că va încerca o asemenea execuție. Primul lucru la care se gândeşte un antrenor într-o situaţie de acest gen este de ce naiba să şutezi din poziţia aia? Trebuie să recunosc, ceea ce a reuşit este extraordinar și merită toate aplauzele, a spus Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus.

dybala cash

Contractul actual al lui Dybala expiră în anul 2022, dar oficialii "Bătrânei doamne" i-au propus prelungirea înțelegerii, până în 2024.

Dybala a fost transferat de Juventus în urmă cu patru ani, de la Palermo, contra sumei de 32 de milioane de euro. Până acum, argentinianul a jucat 198 de meciuri pentru Juventus și a marcat 85 de goluri. Atacantul are o cotă de piață de 75 milioane de euro.