De Rossi va împlini 37 de ani pe 24 iulie și și-a petrecut mai bine de jumătate din viață la Roma. Campionul mondial a plecat pentru câteva luni la Boca Juniors și după retragere visează la o carieră de antrenor în Serie A.

Fiorentina, prima ofertă pentru De Rossi

Fiorentina își caută antrenor după ce Vincenzo Montella și Beppe Iachini nu au reușit să ducă echipa în lupta pentru cupele europene. Echipa viola este pe locul 13 în Serie A și a câștigat un singur meci în ultimele 6 luni! Primul contactat a fost Luciano Spaeletti, dar acesta este încă sub contract cu Inter până în vara lui 2021. De asemenea, pretențiile salariale ale lui Spaletti sunt considerate exagerate de către patronul american al Fiorentinei.
Fotbal
De Rossi, discurs dur: "Cum să spui despre Messi așa ceva?"
09/07/2020 LA 07:58
De Rossi este la al doilea contact cu Fiorentina. Echipa din Firenze l-a vrut ca jucător în 2019, atunci când Roma a anunțat că nu vrea să-i prelungească înțelegerea contractuală. Atunci, De Rossi a spus că nu vrea să joace la un alt club din Serie A.
Specialistul în transferuri, Gianluca Di Marzio a lansat această variantă cu angajarea lui Daniele De Rossi ca antrenor la Fiorentina.
Fanii echipei de pe Artemio Franchi au reacționat imediat.

Daniele de Rossi, simbolul Romei

De Rossi a fost crescut de Roma și a jucat 18 sezoane în echipa mare a Romei. Abia după retragerea lui Totti, De Rossi a primit banderola de căpitan, dar fanii l-au apreciat foarte mult pentru dăruirea lui. De Rossi a jucat 616 meciuri și a reușit 63 de goluri pentru Roma, din postura de mijlocaș defensiv.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Fotbal
Antonio Rudiger a trimis un mesaj după moartea jucătorului camerunez care a fost la U Cluj
26/05/2020 LA 08:09
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04