Bonucci a reușit să deschidă scorul după 20 de minute și formația pregătită de Sarri părea să controleze partida. Boga a reușit însă să egaleze după numai trei minute, iar oaspeții începeau deja să viseze la un rezultat pozitiv. Buffon, titularizat în poarta lui Juve, a gafat inexplicabil îmediat după pauză, iar Sassuolo a trecut în avantaj. Caputo a șutat plasat, iar portarul legendar al torinezilor a scăpat mingea printre brațe.
Ronaldo a reușit să trimită în plasă după o oră de joc, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Dybala, intrat în minutul 53, a obiținut lovitura de la 11 metri, pe care Cristiano a transformat-o fără emoții. Juve a forțat și golul victoriei, dar cei de la Sassuolo s-au apărat admirabil. În poarta oaspeților s-a aflat Stefano Turati, un puști de 18 ani, care a făcut meciul veții sale.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 13 ORE
Juventus a întrerupt seria de victorii pe teren propriu și poate pierde poziție de lider în clasament. Inter are ocazia să urce pe primul loc în Italia, dacă reușește să treacă de Spal.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36