Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză în Serie A! Juventus s-a încurcat pe teren propriu și poate pierde poziția de lider

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/12/2019 la 18:39 GMT+2

Campioana Italiei n-a reușit să câștige meciul cu Sassuolo pe la Torino și a bifat primul pas greșit pe teren propriu (scor 2-2).

juve sassuolo

Credit imagine: Getty Images

Bonucci a reușit să deschidă scorul după 20 de minute și formația pregătită de Sarri părea să controleze partida. Boga a reușit însă să egaleze după numai trei minute, iar oaspeții începeau deja să viseze la un rezultat pozitiv. Buffon, titularizat în poarta lui Juve, a gafat inexplicabil îmediat după pauză, iar Sassuolo a trecut în avantaj. Caputo a șutat plasat, iar portarul legendar al torinezilor a scăpat mingea printre brațe.
Ronaldo a reușit să trimită în plasă după o oră de joc, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Dybala, intrat în minutul 53, a obiținut lovitura de la 11 metri, pe care Cristiano a transformat-o fără emoții. Juve a forțat și golul victoriei, dar cei de la Sassuolo s-au apărat admirabil. În poarta oaspeților s-a aflat Stefano Turati, un puști de 18 ani, care a făcut meciul veții sale.
Juventus a întrerupt seria de victorii pe teren propriu și poate pierde poziție de lider în clasament. Inter are ocazia să urce pe primul loc în Italia, dacă reușește să treacă de Spal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo