Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu, cel mai slab de pe teren în Milan - Roma 3-3. Notele primite

Cristian Mihală

Actualizat 27/10/2020 la 09:24 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a fost considerat cel mai slab om de pe teren în spectaculosul derby Milan - Roma 3-3. Românul a fost notat de football-italia.net cu nota 4,5.

Ciprian Tătărușanu, debut ratat pentru Milan în campionat

Credit imagine: Eurosport

Milan - Roma a fost un meci superb, în care ambele formații au reușit să creeze faze de poartă. Din păcate pentru Tătărușanu, aflat la debutul pentru "diavoli" ca urmare a faptului că Donnarumma a fost testat pozitiv la coronavirus, partida nu a fost una pe care să vrea să și-o amintească.
Românul a gafat la primul gol al oaspeților, marcat de Dzeko, ieșind sub minge la o centrare. Apoi, marcat de eroare, "Super Tătă" a fost inexact la alte câteva faze.
În consecință, presa din Italia l-a criticat, în special Gazzetta dello Sport punându-l la zid pentru greșelile comise.

Tătărușanu, cel mai slab de pe teren în Milan - Roma 3-3

O altă publicație, football-italia.net l-a văzut pe internaționalul nostru cel mai slab de pe teren aseară. Tătărușanu a fost singurul care nu a primit notă de trecere: 4,5. "Și-a pierdut imediat încrederea, după uriașa greșeală care a dus la golul lui Dzeko", punctează sursa citată.
Cei mai buni jucători de pe teren au fost, în viziunea jurnaliștilor italieni, Leao și Ibrahimovic (ambii au primit 7,5). "Un assist pentru Ibra și unul pentru Saelemaekers. A făcut diferența prin pasele sale", au scris italienii despre tânărul portughez de 21 de ani, în timp ce suedezul "a tras încă o dată echipa după el, marcând o dublă". Vârful nordic a ajuns deja la șase reușite în acest sezon, fiind golgheterul la zi din Serie A. În ciuda vârstei sale, 39 de ani.
De notat că și whoscored.com l-a notat pe Tătărușanu cu cea mai mică notă de pe teren, 5,5. Singurii jucători care au obținut sub 6 conform sursei citate au fost Mancini (5,9), Karsdorp (5,7) și Spinazzolla (5,9).
Surprinzător, sursa citată l-a văzut pe Calhanoglu omul meciului, cu 8,1 (Leao a fost notat cu 7,6, iar Ibra cu 7,4).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo