Milan - Roma a fost un meci superb, în care ambele formații au reușit să creeze faze de poartă. Din păcate pentru Tătărușanu, aflat la debutul pentru "diavoli" ca urmare a faptului că Donnarumma a fost testat pozitiv la coronavirus, partida nu a fost una pe care să vrea să și-o amintească.
Românul a gafat la primul gol al oaspeților, marcat de Dzeko, ieșind sub minge la o centrare. Apoi, marcat de eroare, "Super Tătă" a fost inexact la alte câteva faze.
În consecință, presa din Italia l-a criticat, în special Gazzetta dello Sport punându-l la zid pentru greșelile comise.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Tătărușanu, cel mai slab de pe teren în Milan - Roma 3-3

O altă publicație, football-italia.net l-a văzut pe internaționalul nostru cel mai slab de pe teren aseară. Tătărușanu a fost singurul care nu a primit notă de trecere: 4,5. "Și-a pierdut imediat încrederea, după uriașa greșeală care a dus la golul lui Dzeko", punctează sursa citată.
Cei mai buni jucători de pe teren au fost, în viziunea jurnaliștilor italieni, Leao și Ibrahimovic (ambii au primit 7,5). "Un assist pentru Ibra și unul pentru Saelemaekers. A făcut diferența prin pasele sale", au scris italienii despre tânărul portughez de 21 de ani, în timp ce suedezul "a tras încă o dată echipa după el, marcând o dublă". Vârful nordic a ajuns deja la șase reușite în acest sezon, fiind golgheterul la zi din Serie A. În ciuda vârstei sale, 39 de ani.
De notat că și whoscored.com l-a notat pe Tătărușanu cu cea mai mică notă de pe teren, 5,5. Singurii jucători care au obținut sub 6 conform sursei citate au fost Mancini (5,9), Karsdorp (5,7) și Spinazzolla (5,9).
Surprinzător, sursa citată l-a văzut pe Calhanoglu omul meciului, cu 8,1 (Leao a fost notat cu 7,6, iar Ibra cu 7,4).
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03