Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu, întrebat de italieni de Steaua! Dezvăluirea făcută de goalkeeperul român

Cristian Mihală

Actualizat 15/09/2020 la 18:12 GMT+3

AC Milan l-a prezentat astăzi pe Ciprian Tătărușanu, iar portarul român a răspuns întrebărilor venite din partea jurnaliștilor italieni.

Tătărușanu a semnat săptămâna trecută cu AC Milan

Credit imagine: Eurosport

Săptămâna trecută, Tătărușanu a fost protagonistul unui transfer neașteptat, alegând să semneze cu AC Milan, unde va fi rezerva lui Donnarumma. Presa franceză a scris că "diavolii" au oferit 500.000 de euro celor de la Lyon pentru achiziționarea lui Tătărușanu, cel care a fost permanenta rezervă a lui Anthony Lopes la clubul francez. Românul va avea un salariu anual de 1,2 milioane de euro net și va evolua pe San Siro până în 2023.
Azi, la prezentare, "Super Tătă" a răspuns întrebărilor ziariștilor italieni. Aceștia au vrut să știe despre echipa sa de suflet Steaua. Lucru deloc întâmplător, în condițiile în care AC Milan și formația roș-albastră au disputat o finală de Cupa Campionilor Europeni, în 1989, una câștigată fără drept de apel de Van Basten&Co, scor 4-0. Tătărușanu a înțeles că italienii nu sunt la curent cu "schisma" FCSB/Steaua și a vorbit despre echipa la care a evoluat ca despre formația istorică.
"Eram suporter al echipei, la fel ca tata, și am crescut cu performanțele ei în Europa. A avut o echipă mare și toți copiii visau să ajungă la Steaua și să câștige campionatul. Am fost norocos să-mi împlinesc acest vis", a spus portarul român.

Tătărușanu: "Doar la Lyon am fost rezervă! Îmi plac provocările"

Tătărușanu va fi rezerva lui Donnarumma, însă nu pare să fie împăcat cu acest statut. Extrem de ambițios, românul a explicat că doar la Lyon a luat loc pe banca de rezerve și a lăsat de înțeles că va face tot ce depinde de el să îi demonstreze lui Pioli că merită șanse.
"Doar la Lyon am fost rezervă și nu-i ușor când trebuie să te antrenezi 100% știind că duminică nu vei intra în teren. Dar mie-mi plac provocările și voi da totul să ajut când va fi nevoie. Milan e o echipă mare, sunt fericit că m-a căutat și mi-ar plăcea să-mi închei cariera aici, mulți visează la asta. Am lucrat foarte puțin cu Pioli la Fiorentina, dar voi încerca să mă adaptez repede la ceea ce-mi va cere Mister", a mai spus goalkeeperul naționalei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo