Săptămâna trecută, Tătărușanu a fost protagonistul unui transfer neașteptat, alegând să semneze cu AC Milan, unde va fi rezerva lui Donnarumma. Presa franceză a scris că "diavolii" au oferit 500.000 de euro celor de la Lyon pentru achiziționarea lui Tătărușanu, cel care a fost permanenta rezervă a lui Anthony Lopes la clubul francez. Românul va avea un salariu anual de 1,2 milioane de euro net și va evolua pe San Siro până în 2023.
Azi, la prezentare, "Super Tătă" a răspuns întrebărilor ziariștilor italieni. Aceștia au vrut să știe despre echipa sa de suflet Steaua. Lucru deloc întâmplător, în condițiile în care AC Milan și formația roș-albastră au disputat o finală de Cupa Campionilor Europeni, în 1989, una câștigată fără drept de apel de Van Basten&Co, scor 4-0. Tătărușanu a înțeles că italienii nu sunt la curent cu "schisma" FCSB/Steaua și a vorbit despre echipa la care a evoluat ca despre formația istorică.
"Eram suporter al echipei, la fel ca tata, și am crescut cu performanțele ei în Europa. A avut o echipă mare și toți copiii visau să ajungă la Steaua și să câștige campionatul. Am fost norocos să-mi împlinesc acest vis", a spus portarul român.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
IERI LA 08:33

Tătărușanu: "Doar la Lyon am fost rezervă! Îmi plac provocările"

Tătărușanu va fi rezerva lui Donnarumma, însă nu pare să fie împăcat cu acest statut. Extrem de ambițios, românul a explicat că doar la Lyon a luat loc pe banca de rezerve și a lăsat de înțeles că va face tot ce depinde de el să îi demonstreze lui Pioli că merită șanse.
"Doar la Lyon am fost rezervă și nu-i ușor când trebuie să te antrenezi 100% știind că duminică nu vei intra în teren. Dar mie-mi plac provocările și voi da totul să ajut când va fi nevoie. Milan e o echipă mare, sunt fericit că m-a căutat și mi-ar plăcea să-mi închei cariera aici, mulți visează la asta. Am lucrat foarte puțin cu Pioli la Fiorentina, dar voi încerca să mă adaptez repede la ceea ce-mi va cere Mister", a mai spus goalkeeperul naționalei.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
IERI LA 05:34
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
19/09/2021 LA 20:51