Ciprian Tătărușanu a fost mereu rezerva lui Anthony Lopes la Lyon, însă acum portarul român a beneficiat de o șansă neașteptată. AC Milan s-a înțeles cu Tătărușanu iar jucătorul de 34 de ani va sosi pe San Siro liber de contract după experiența neplăcută din Franța.
Informația a fost confirmată de renumitul jurnalist Gianluca di Marzio dar și de Fabrizio Romano, jurnalist italian specializat pe transferuri. Contractul lui ”Tătă” de pe San Siro va fi valabil până în 2022 iar el va fi portarul numărul doi la club, Gigi Donnarumma fiind titular incontestabil.

Tătărușanu la AC Milan. Cum au reacționat fanii italieni la aflarea veștii

Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 17 ORE
Informația a apărut prima dată pe contul de Twitter al lui Gianluca di Marzio iar reacțiile fanilor italieni nu au întârziat să apară. Un fan al Milanului a intrat chiar într-o discuție contradictorie cu un rival de la Inter. La echipa lui Antonio Conte rezerva din acest sezon al lui Samir Handanovic este chiar Ionuț Radu, rivalul lui Tătărușanu de la naționala României. Astfel, cei de la Milan se laudă că ei au ca rezervă portarul titular al României, nu rezervă.
Iată reacțiile fanilor italieni:
  • ”Printre cei mai puternici portari de rezervă din lume”
  • ”Cum își permit cei de la Inter să râdă de noi, măcar Tătărușanu este titular la naționala României”
  • ”Nu era oare mai bine să rămână Reina? Tătărușanu, dacă va fi în vreun meci titular, ne va costa cele 3 puncte”
Pe site-ul fanilor milanezi, SempreMilan.com, aceștia i-au făcut un mini-portret lui Tătărușanu, precizând că va sosi joi dimineață la Milano pentru a face vizita medicală.
”El s-a mai întâlnit cu Pioli la Fiorentina, însă a părăsit clubul după ce acesta a sosit la club. A jucat două sezoane ca titular la Nantes și apoi a mers gratis la Lyon anul trecut, unde a fost eterna rezervă a lui Anthony Lopes”, scriu italienii.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
IERI LA 05:34
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24