Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu la Milan. Transferul portarului naționalei este acum oficial. Primele imagini

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/09/2020 la 14:23 GMT+3

AC Milan a anunțat oficial transferul lui Ciprian Tătărușanu de la Lyon.

Tătărușanu la AC Milan

Credit imagine: Eurosport

Ciprian Tătărușanu s-a transferat de la Lyon la AC Milan iar astăzi italienii au făcut în sfârșit totul oficial după ce românul a efectuat ieri vizita medicală la Casa Milan.
”AC Milan este încântată să anunțe achiziționarea portarului Anton Ciprian Tătărușanu de la Olympique Lyonnais. Tătărușanu a semnat un contract cu clubul până pe 30 iunie 2023”, scriu italienii în comunicatul publicat pe site-ul oficial al clubului.
Tătărușanu la AC Milan

Tătărușanu la Milan. Cum este prezentat românul de italieni

”Născut la București ân 1986, Ciprian Tătărușanu a început fotbalul la Juventus București pentru ca apoi să se transfere la Gloria Bistrița unde a jucat în 47 de meciuri în trei sezoane. În 2009 Tătărușanu s-a transferat la Steaua București unde a jucat 186 de partide și a câștigat două campionate, două cupe ale României și o Supercupă petnru ca apoi să meargă la Fiorentina, unde a jucat 101 meciuri în trei sezoane.
În vara lui 2017, portarul s-a mutat în Franța, unde a jucat mai întâi la Nantes, unde a jucat 67 de partide în doi ani iar apoi a mers la Lyon, pentru care a jucat șase meciuri în doi ani”, se arată în comunicatul italienilor.
Tătărușanu la AC Milan
Tătărușanu, care a ales numărul 1 pe tricou, după ce titularul Donnarumma a ales să rămână cu 99, a participat astăzi la primul său antrenament sub conducerea lui Stefano Pioli, antrenorul care l-a alungat de la Fiorentina, alegându-l pe Sportiello drept titular în 2017.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo