Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu va pleca de la Milan! Presa italiană scrie că "rossonerii" s-au înțeles cu alt portar

Nicu Savin

Actualizat 29/04/2021 la 18:33 GMT+3

Tătărușanu a semnat un contract pe 3 ani cu AC Milan în toamna anului trecut, dar portarul român ar putea pleca de pe San Siro după numai un sezon. Presa italiană scrie că soarta goalkeeper-ului e ca și pecetluită, oficialii "rossonerilor" perfectând deja aducerea unui alt portar care să accepte statutul de rezervă.

Ciprian Tătărușanu

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu va pleca cel mai probabil de la AC Milan la finalul acestui sezon. Jurnaliștii de la La Repubblica notează românul e pe făraș, după ce Milan s-a înțeles cu Antonio Mirante, veteranul de 37 de ani al Romei, care va rămâne liber de contract în vară. Acesta ar urma să ajungă pe San Siro pentru a fi varianta de rezervă la echipa lui Pioli.
"Mirante nu va ajunge la Milan pentru a-l înlocui pe Donnarumma, ci pentru a-l înlocui pe Ciprian Tătărușanu.
Discuțiile dintre Milan și Mirante sunt mai vechi. S-a vorbit despre această variantă și în vara trecută, când portarul născut în 1983 urma să fie rezerva lui Donnarumma. Nimic nu s-a materializat, iar Ciprian Tătărușanu a ajuns la Milan ca număr "12". Fostul portar de la Lyon poate reprezenta un obstacol major din drumul lui Mirante către Milanello, având în vedere că înțelegerea sa expiră pe 30 iunie 2023. Pentru a-i face loc lui Mirante, Maldini și Massara trebuie să-l vândă mai întâi pe român.", scrie Calcio Mercato.

Tătărușanu va pleca de la Milan după doar un sezon

Astfel, Tătărușanu ar urma să fie vândut, dar acest lucru nu va fi ușor pentru milanezi. Românul are contract până în 2023 și salariul său este unul consistent, fiind greu de crezut că va găsi un club care să-i ofere un contract pe măsură.
De când a ajuns la Milan, Tătărușanu a jucat numai 5 partide: una în Serie A și câte 2 în Europa League, respectiv Cupa Italiei.
Principala preocupare a celor de la Milan la novel de portari este prelungirea înțelegerii cu Donnarumma. Acesta este în ultimul an de contract și până acum a refuzat ofertele primite, presa italiană speculând că ar fi tentat să accepte o ofertă mult superioară de la PSG, mai ales dacă Milan nu se va califica în Champions League.
Oficialii "rossonerilor" nu stau însă cu mâinile în sân și au identificat deja înlocuitorul perfect, în cazul în care Donnarumma nu va rămâne. Este vorba despre Mike Maignan (25 de ani), care este aproape de a deveni campion al Franței cu Lille.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo