Ciprian Tătărușanu va pleca cel mai probabil de la AC Milan la finalul acestui sezon. Jurnaliștii de la La Repubblica notează românul e pe făraș, după ce Milan s-a înțeles cu Antonio Mirante, veteranul de 37 de ani al Romei, care va rămâne liber de contract în vară. Acesta ar urma să ajungă pe San Siro pentru a fi varianta de rezervă la echipa lui Pioli.
"Mirante nu va ajunge la Milan pentru a-l înlocui pe Donnarumma, ci pentru a-l înlocui pe Ciprian Tătărușanu.
Discuțiile dintre Milan și Mirante sunt mai vechi. S-a vorbit despre această variantă și în vara trecută, când portarul născut în 1983 urma să fie rezerva lui Donnarumma. Nimic nu s-a materializat, iar Ciprian Tătărușanu a ajuns la Milan ca număr "12". Fostul portar de la Lyon poate reprezenta un obstacol major din drumul lui Mirante către Milanello, având în vedere că înțelegerea sa expiră pe 30 iunie 2023. Pentru a-i face loc lui Mirante, Maldini și Massara trebuie să-l vândă mai întâi pe român.", scrie Calcio Mercato.
Ligue 1
Donnarumma, despre primul său an la PSG: "Nu a fost ușor!" Ce a spus despre rivalitatea cu Navas
13/05/2022 LA 09:32

Tătărușanu va pleca de la Milan după doar un sezon

Astfel, Tătărușanu ar urma să fie vândut, dar acest lucru nu va fi ușor pentru milanezi. Românul are contract până în 2023 și salariul său este unul consistent, fiind greu de crezut că va găsi un club care să-i ofere un contract pe măsură.
De când a ajuns la Milan, Tătărușanu a jucat numai 5 partide: una în Serie A și câte 2 în Europa League, respectiv Cupa Italiei.
Principala preocupare a celor de la Milan la novel de portari este prelungirea înțelegerii cu Donnarumma. Acesta este în ultimul an de contract și până acum a refuzat ofertele primite, presa italiană speculând că ar fi tentat să accepte o ofertă mult superioară de la PSG, mai ales dacă Milan nu se va califica în Champions League.
Oficialii "rossonerilor" nu stau însă cu mâinile în sân și au identificat deja înlocuitorul perfect, în cazul în care Donnarumma nu va rămâne. Este vorba despre Mike Maignan (25 de ani), care este aproape de a deveni campion al Franței cu Lille.
Ligue 1
Mbappe și Benzema, în cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist din Franța! Cine sunt candidații
04/05/2022 LA 10:05
Fotbal
Nume uriașe în portofoliul lui Mino Raiola! Cei mai valoroși jucători reprezentați de italian
30/04/2022 LA 16:12