Internaționalul danez a avut dificultăți în a se impune ca titular de când a venit de la Tottenham în ianuarie. El a fost lăsat pe bancă pentru meciul cu Lazio înainte de pauza internațională și și-a exprimat nemulțumirea.
”Nu vreau să stau pe bancă tot sezonul. Sper că nu asta este intenția antrenorului sau a clubului. Va fi un sezon aglomerat, cu multe meciuri, mă aștept să joc. Nu este niciodată plăcut să stai pe bancă și pe măsură ce înaintezi în vârstă, cu atât îți pierzi răbdarea mai ușor”, a declarat Eriksen la o conferință de presă.
Mijlocașul danez a fost titular în primul meci al sezonului 2020/2021, cu Fiorentina însă a fost ulterior rezervă pentru următoarele două partide.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Christian Eriksen vrea să fie titular la Inter

Eriksen a continuat: ”Lumea are multe așteptări de la mine, lumea credea că o să fac diferența la fiecare joc, dar nu s-a întâmplat asta”.
”Acum se uită la mine cu alți ochi. Am avut și perioade bune și rele în carantină. Am avut un început bun la Inter când am venit dar acum situația este una diferită”, a afirmat danezul.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51