Internaționalul danez a avut dificultăți în a se impune ca titular de când a venit de la Tottenham în ianuarie. El a fost lăsat pe bancă pentru meciul cu Lazio înainte de pauza internațională și și-a exprimat nemulțumirea.
”Nu vreau să stau pe bancă tot sezonul. Sper că nu asta este intenția antrenorului sau a clubului. Va fi un sezon aglomerat, cu multe meciuri, mă aștept să joc. Nu este niciodată plăcut să stai pe bancă și pe măsură ce înaintezi în vârstă, cu atât îți pierzi răbdarea mai ușor”, a declarat Eriksen la o conferință de presă.
Mijlocașul danez a fost titular în primul meci al sezonului 2020/2021, cu Fiorentina însă a fost ulterior rezervă pentru următoarele două partide.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
ACUM O ZI

Christian Eriksen vrea să fie titular la Inter

Eriksen a continuat: ”Lumea are multe așteptări de la mine, lumea credea că o să fac diferența la fiecare joc, dar nu s-a întâmplat asta”.
”Acum se uită la mine cu alți ochi. Am avut și perioade bune și rele în carantină. Am avut un început bun la Inter când am venit dar acum situația este una diferită”, a afirmat danezul.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24