Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tensiuni la Inter. Mesajul clar al lui Eriksen pentru Conte: ”Nu mă aștept să fiu rezervă!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/10/2020 la 18:09 GMT+3

Christian Eriksen l-a avertizat pe Antonio Conte că nu este mulțumit să stea pe bancă după ce în acest sezon danezul a fost titular într-un singur meci.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Internaționalul danez a avut dificultăți în a se impune ca titular de când a venit de la Tottenham în ianuarie. El a fost lăsat pe bancă pentru meciul cu Lazio înainte de pauza internațională și și-a exprimat nemulțumirea.
”Nu vreau să stau pe bancă tot sezonul. Sper că nu asta este intenția antrenorului sau a clubului. Va fi un sezon aglomerat, cu multe meciuri, mă aștept să joc. Nu este niciodată plăcut să stai pe bancă și pe măsură ce înaintezi în vârstă, cu atât îți pierzi răbdarea mai ușor”, a declarat Eriksen la o conferință de presă.
Mijlocașul danez a fost titular în primul meci al sezonului 2020/2021, cu Fiorentina însă a fost ulterior rezervă pentru următoarele două partide.

Christian Eriksen vrea să fie titular la Inter

Eriksen a continuat: ”Lumea are multe așteptări de la mine, lumea credea că o să fac diferența la fiecare joc, dar nu s-a întâmplat asta”.
”Acum se uită la mine cu alți ochi. Am avut și perioade bune și rele în carantină. Am avut un început bun la Inter când am venit dar acum situația este una diferită”, a afirmat danezul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo