Articol scris de Romeo Ene
Juventus a fost eliminată recent din optimile Champions League de Porto, iar sezonul pare a fi unul ratat pentru trupa lui Pirlo. Publicația La Stampa afirmă că oamenii din conducerea italienilor au fost foarte nervoşi după înfrângerea lui Juve care i-a compromis şansele la Scudetto.

Juventus, șanse mici la titlul din Serie A

Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24
Înfrângerea lui Juventus de pe teren propriu a venit în contextul în care mai sunt 11 etape de disputat din Serie A, iar Inter s-a depărtat la 10 puncte de locul 3, ocupat de trupa lui Pirlo.
Obişnuită cu succesul în ultimii 9 ani, atunci când a reuşit să câştige Scudetto, situaţia echipei lui Pirlo cu Ronaldo pe teren este incertă în campionat. Pe lângă Serie A, italienii au fost eliminaţi din Champions League de Porto în faza optimilor.
Publicația La Stampa relatează o situație care demonstrează că relaţiile din echipa "bianconerilor" sunt din ce în ce mai reci după rezultatele înregistrate în ultima vreme.
La finalul partidei s-au auzit certuri şi insulte în vestiarul "Bătrânei Doamne", fără a preciza protagoniştii sau motivul certei dintre jucători şi staff-ul tehnic. Mai mult ca sigur, rezultatele din ultima vreme au condus către o stare de tensiune în vestiar.

Postul lui Pirlo pe banca lui Juventus, în pericol

În plus, La Stampa mai explică faptul că, în ciuda faptului că Agnelli era convins de continuitatea lui Pirlo, lucru pe care directorul sportiv, Fabio Paratici, îl reafirmase în ultimele ore, situația s-a schimbat și continuitatea legendei italiene pe bancă nu este atât de clară.
Cu posibilitatea de a nu câştiga Scudetto, la 10 puncte în spatele lui Inter, eliminată din Champions League, iar singura şansă la un trofeu pare a fi Cupa Italiei, acolo unde va juca finala cu Atalanta pe 17 mai, situaţia lui Pirlo este una incertă.
Juventus avea mare nevoie de o victorie în fața micuței Benevento pentru a rămâne în cursa pentru titlu în Serie A. Din păcate pentru Cristiano Ronaldo&Co, oaspeții au gestionat ideal partida și au dat lovitura cu singurul șut pe poartă.
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12