Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tensiuni la Juventus după înfrângerea cu Benevento! Ce s-a întâmplat la finalul partidei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/03/2021 la 14:52 GMT+2

Juventus a pierdut ieri pe teren propriu cu Benevento, scor 0-1, şi şi-a compromis şansele la câştigarea titlului, după ce a rămas la 10 puncte în spatele liderului Inter.

La delusione di Alvaro Morata e Cristiano Ronaldo - Juventus-Benevento Serie A 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Juventus a fost eliminată recent din optimile Champions League de Porto, iar sezonul pare a fi unul ratat pentru trupa lui Pirlo. Publicația La Stampa afirmă că oamenii din conducerea italienilor au fost foarte nervoşi după înfrângerea lui Juve care i-a compromis şansele la Scudetto.

Juventus, șanse mici la titlul din Serie A

Înfrângerea lui Juventus de pe teren propriu a venit în contextul în care mai sunt 11 etape de disputat din Serie A, iar Inter s-a depărtat la 10 puncte de locul 3, ocupat de trupa lui Pirlo.
Obişnuită cu succesul în ultimii 9 ani, atunci când a reuşit să câştige Scudetto, situaţia echipei lui Pirlo cu Ronaldo pe teren este incertă în campionat. Pe lângă Serie A, italienii au fost eliminaţi din Champions League de Porto în faza optimilor.
Publicația La Stampa relatează o situație care demonstrează că relaţiile din echipa "bianconerilor" sunt din ce în ce mai reci după rezultatele înregistrate în ultima vreme.
La finalul partidei s-au auzit certuri şi insulte în vestiarul "Bătrânei Doamne", fără a preciza protagoniştii sau motivul certei dintre jucători şi staff-ul tehnic. Mai mult ca sigur, rezultatele din ultima vreme au condus către o stare de tensiune în vestiar.

Postul lui Pirlo pe banca lui Juventus, în pericol

În plus, La Stampa mai explică faptul că, în ciuda faptului că Agnelli era convins de continuitatea lui Pirlo, lucru pe care directorul sportiv, Fabio Paratici, îl reafirmase în ultimele ore, situația s-a schimbat și continuitatea legendei italiene pe bancă nu este atât de clară.
Cu posibilitatea de a nu câştiga Scudetto, la 10 puncte în spatele lui Inter, eliminată din Champions League, iar singura şansă la un trofeu pare a fi Cupa Italiei, acolo unde va juca finala cu Atalanta pe 17 mai, situaţia lui Pirlo este una incertă.
Juventus avea mare nevoie de o victorie în fața micuței Benevento pentru a rămâne în cursa pentru titlu în Serie A. Din păcate pentru Cristiano Ronaldo&Co, oaspeții au gestionat ideal partida și au dat lovitura cu singurul șut pe poartă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo