Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tensiunile continuă la Napoli. Jucătorii, numiți ”mercenari” de ultrași la antrenament

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/11/2019 la 15:58 GMT+2

Jucătorii lui Napoli au fost numiți ”mercenari” de 150 de ultrași care s-au adunat la stadionul San Paolo pentru a cere mai mult respect de la fotbaliști. Fanii i-au cerut lui Lorenzo Insigne și patronului Aurelio De Laurentiis să plece.

Milik, Mertens - Napoli-Atalanta - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

La Napoli are loc o dispută între jucători și patronul De Laurentiis după ce fotbaliștii au refuzat să intre în cantonament după egalul cu Salzburg din UEFA Champions League iar inițial antrenorul Carlo Ancelotti a ales să îi susțină în această decizie.
Tensiunile au continuat și joi seara, când fanii s-au adunat la stadion pentru a-și face vocea auzită.
Fanii au desfășurat un banner pe care scria ”respect”, au avut cu ei și fumigene și au scandat: ”Sunteți niște mercenari”.
"Rispetto": lo striscione dei tifosi del Napoli
Lorenzo Insigne a fost ținta principală a ultrașilor, el având un rol important în această dispută, la fel ca De Laurentiis. Fanii consideră că echipa este distrusă de tensiunile dintre cele două părți. ”Doar tu câștigi”, i-au scandat patronului.
Acesta a fost primul antrenament de la egalul cu RB Salzburg în fața mai multor abonați, iar ultrașii au fost lăsați pe dinafară. Cei aflați în stadion i-au criticat pe jucători, însă l-au apreciat pe Mertens care a venit și le-a cerut scuze. La antrenament, de fiecare dată când Insigne se apropia de minge, huiduielile deveneau din ce în ce mai puternice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo