Getty Images

Tensiunile continuă la Napoli. Jucătorii, numiți ”mercenari” de ultrași

Tensiunile continuă la Napoli. Jucătorii, numiți ”mercenari” de ultrași

08/11/2019 la 15:45Actualizare 08/11/2019 la 15:58

Jucătorii lui Napoli au fost numiți ”mercenari” de 150 de ultrași care s-au adunat la stadionul San Paolo pentru a cere mai mult respect de la fotbaliști. Fanii i-au cerut lui Lorenzo Insigne și patronului Aurelio De Laurentiis să plece.

La Napoli are loc o dispută între jucători și patronul De Laurentiis după ce fotbaliștii au refuzat să intre în cantonament după egalul cu Salzburg din UEFA Champions League iar inițial antrenorul Carlo Ancelotti a ales să îi susțină în această decizie.

Tensiunile au continuat și joi seara, când fanii s-au adunat la stadion pentru a-și face vocea auzită.

Fanii au desfășurat un banner pe care scria ”respect”, au avut cu ei și fumigene și au scandat: ”Sunteți niște mercenari”.

"Rispetto": lo striscione dei tifosi del Napoli

Lorenzo Insigne a fost ținta principală a ultrașilor, el având un rol important în această dispută, la fel ca De Laurentiis. Fanii consideră că echipa este distrusă de tensiunile dintre cele două părți. ”Doar tu câștigi”, i-au scandat patronului.

Acesta a fost primul antrenament de la egalul cu RB Salzburg în fața mai multor abonați, iar ultrașii au fost lăsați pe dinafară. Cei aflați în stadion i-au criticat pe jucători, însă l-au apreciat pe Mertens care a venit și le-a cerut scuze. La antrenament, de fiecare dată când Insigne se apropia de minge, huiduielile deveneau din ce în ce mai puternice.