Etapă perfectă pentru Inter, care s-a impus cu Verona, scor 2-0. Napoli a pierdut acasă cu Fiorentina, 2-3, în timp ce Milan s-a încurcat și ea, la Torino, contra echipei lui Juric. După remiza albă cu Bologna, de pe San Siro, de acum 6 zile, Giroud&Co nu au găsit nici de această dată drumul spre poartă.
După ce în sezonul trecut Milan defila în deplasarea de la Torino, scor 7-0, formația granata a fost azi extrem de solidă din punct de vedere defensiv, închizând toate culoarele spre poarta lui Berisha. Mai mult chiar: cu toate că oaspeții au avut o posesie superioară, acțiunile mai înghegate de atac au fost în dreptul lui Belotti&Co, cel puțin în repriza secundă (în prima repriză gazdele nu au avut șut pe poartă, pentru a 5-a oară în acest sezon.
Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
19/05/2022 LA 16:25
S-a terminat, în cele din urmă, 0-0, iar Milan nu mai depinde de ea pentru câștigarea titlului. Deși are încă două puncte avans față de rivala din oraș, Inter are o partidă restantă, cu Bologna. În plus, nerazzurrii au un program mai ușor, singurul meci foarte greu, pe hârtie fiind cu Roma. În ceea ce privește formația lui Pioli, aceasta mai are dispute cu Lazio, Fiorentina și Atalanta, partide extrem de complicate.
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29