articol de Romeo Ene
Apărătorul de 16 ani este considerat unul dintre cei mai buni tineri la categoria lui de vârstă din Europa în acest moment, iar specialiştii se aşteaptă ca el să aibă o carieră de succes. Sursa menţionată precizează că tatal său a afirmat faptul că a refuzat oferte de la Real Madrid sau Sevilla pentru a juca la Juventus.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 21 ORE

Juventus a adus mai mulţi tineri în ultimii ani

Dean Huijsen a semnat un contract pe 3 ani cu ’’bătrâna doamnă’’ şi va evolua pentru echipa U17 a clubului din sezonul viitor. Juventus a avut o politică diferită de transferuri în ultimii ani, astfel s-a bazat foarte mult pe aducerea de jucători tineri. Radu Drăguşin este unul dintre ei, românul având meciuri chiar şi pentru prima echipă. Astfel, italienii continuă să-şi construiască echipa pentru sezoanele viitoare.
Huijsen este cel mai recent transfer al lui Juve şi există speranţe mari că va deveni unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în viitorul apropiat. El a fost extrem de apreciat la Malaga, iar Football Italia îl compară cu Matthijs de Ligt, fundaşul lui Juventus adus de la Ajax.
De Ligt a ajuns pe o sumă foarte mare la Juventus în 2019 şi a fost un jucător-cheie pentru trupa lui Pirlo în acest sezon. Italienii speră că olandezul îi va ajuta să-şi asigure locul 4 în acest sezon, ultimul care trimite în grupele Ligii Campionilor.
Pentru Juventus urmează un program infernal, cu partide împotriva lui Milan, Sassuolo, Atalanta şi Bologna, între care va juca finala Cupei Italiei cu Atalanta.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29