Una dintre surprizele perioadei de transferuri din vară a fost plecarea lui Henrikh Mkhitaryan de la Arsenal la AS Roma sub formă de împrumut în ultimele ore din mercato. Mijlocașul din Armenia poate fi transferat definitiv la finalul sezonului de cei de la Roma și a debutat cu gol pentru echipa italiană.
Cei de la Roma au anunțat venirea lui Mkhitaryan cu un clip pe rețelele de socializare. Însă, în această vară, Roma a decis să se alăture unei campanii pentru găsirea unor copii dați dispăruți. Astfel, pe lângă prezentarea lui Mkhitaryan, în clip era și povestea unui băiat de 13 ani din Kenya dat dispărut. Roma s-a alăturat celor de la Missing Child Kenya, o platformă care încearcă să crească să ajute la răspândirea informațiilor din cazuri similare.
AS Roma a anunțat pe 16 septembrie că băiatul din clipul cu Mkhitaryan a fost găsit și dus înapoi în siguranță la familia sa. El dispăruse din luna august.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37

Nu e primul caz

AS Roma a anunțat în luna iulie parteneriatul cu Missing Child. După transferul lui Mert Cetin, Roma a postat un clip prin care dezvăluia dispariția unei fete de 15 ani din Londra. Ea a fost găsită la 6 zile distanță și s-a întors la familie nevătămată.
AS Roma a adus un număr impresionant de jucători în această vară, cheltuind 109 milioane de euro. Leonardo Spinazzola (29.5 milioane de euro), Paul Lopez (23.5 milioane de euro), Amadou Diawara (21 milioane de euro), Bryan Cristante (21 de milioane de euro) au fost transferurile importante. În plus, AS Roma a plătit câte 3 milioane de euro pentru împrumuturile pe 1 an pentru Chris Smalling, Henrikh Mkhitaryan și Mert Cetin.
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50