Conform presei italiene, Drăguşin ar putea fi inclus în transferul lui Manuel Locatelli, internaţionalul italian al lui Sassuolo. Părțile s-au pus în mare de acord, oficialii clubului unde evoluează Chiricheș fiind interesați de tânărul român.
Totuși, astăzi cei de la Gazzetta dello Sport, citați de DigiSport, au informat că Massimiliano Allegri nu vrea să renunțe la fundașul român. Allegri vrea să îi ofere mai multe minute lui Drăgușin atunci când va fi nevoit să îi odihnească pe Chiellini, Bonucci, Demiral sau De Ligt, scriu italienii.

Nici Radu Drăgușin nu vrea să plece de la Juventus

Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
IERI LA 18:00
Drăgușin nu dorește să plece la Sassuolo, el alegând să își prelungească înțelegerea cu "Bătrâna Doamnă" pentru a crește acolo și a ajunge, în viitor, titular.
"Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte (n.r. înainte de a semna prelungirea) din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă faci tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Inclus în negocierile pentru Locatelli? Pe noi nu ne-a sunat nimeni. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus. Eu am vorbit cu mama lui care caută casă, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august: sper că va rămâne la Juve", a spus Florin Manea pentru CMIT TV.
Internaţionalul român de tineret, în vârstă de 19 ani, a avut în sezonul trecut patru apariţii pentru Juventus în toate competiţiile.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42