Getty Images

Transferurile pe care le va încerca în iarnă Conte la Inter. Dezvăluirea Gazzettei dello Sport

Transferurile pe care le va încerca în iarnă Conte la Inter. Dezvăluirea Gazzettei dello Sport

09/11/2019 la 15:55Actualizare 09/11/2019 la 16:01

Antonio Conte a pus ochii pe atacantul lui Chelsea, Olivier Giroud, și vrea să-l transfere încă din ianuarie.

Antonio Conte are în continuare planuri mari pentru Inter. Tehnicianul italian își dorește să-l aducă pe Giuseppe Meazza pe Olivier Giroud de la Chelsea, iar transferul ar putea fi făcut chiar în ianuarie, anunță Gazetta dello Sport. Giroud nu se află printre favoriții lui Frank Lampard, iar ideea de a pleca în ianuarie prinde tot mai mult contur.

Atacantul de 33 de ani vrea să plece pentru a juca mai mult, dar şi pentru a evolua cu naţionala Franţei la Euro 2020. Francezul este dorit de Conte, mai ales că italianul este cel care l-a transferat la Chelsea în ianuarie 2018.În acest sezon, Giroud a adunat doar șase apariții în echipa antrenată de Lampard.

Antonio Conte, nemulțumit de lotul pe care-l are la Inter

Conte a criticat evoluția băieților lui după înfrângerea încasată în deplasare cu Borussia Dortmund în Champions League, scor 2-3: "Avem soluții limitate pentru a aborda atât Serie A, cât și Champions League în acest sezon. Lot limitat în materie de numărul jucătorilor și de calitatea lor”.

De asemenea, Conte este interesat și de fotbalistul împrumutat de Atalanta Parmei, Dejan Kulusevski. Totuși, suedezul ar putea ajunge la Inter de abia în vară. În plus, Conte s-a declarant un fan al lui Kulusevski, dar preferă să transfere în ianuarie doi jucători experimentați. În acest moment, Kulusevski are 19 ani, iar Juventus, Wolves, Inter și Arsenal îl urmăresc cu atenție.