Ștefan Radu și Ionuț Radu sunt singurii jucători români care mai joacă în Serie A, la ora actuală. Pe această listă ar putea fi inclus și Romario Benzar, care este împrumutat de Lecce la Perugia, în Serie B.
Toronews susține că rivala locală a lui Juventus îl monitorizează pe mijlocașul născut la Timișoara.
"Marius Marin este un jucător de picior drept, cu multă calitate și cu o poziționare excelentă în teren, fiind capabil să facă ambele faze.", au scris italienii despre jucătorul român.
Premier League
Klopp a găsit jucătorul pentru echipa perfectă! Transferul neașteptat pregătit de Liverpool
18/04/2020 LA 13:06
https://i.eurosport.com/2020/04/18/2808018.jpg

Marius Marin: "Îmi doresc să ajung în Serie A"

Marius a declarat că își dorește foarte mult să ajungă în Serie A, dar mai întâi vrea să încheie sezonul cu Pisa, echipa sa actuală:
"Mă bucur foarte mult de această veste, sper din tot sufletul să trecem cu bine peste acestă perioadă și să demonstrez din nou pe teren și să ajung să joc din ce în ce mai sus.
Îmi doresc foarte mult să joc în Seria A, este campionatul în care am visat să joc de mic, dar momentan sunt la Pisa și trebuie să termin campionatul aici, cu bine. Dar pentru mine ar fi o oportunitate foarte mare.", a declarat Marius Marin, pentru Gazeta Sporturilor.

Marius Marin, din 2016 în Italia

De-a lungul sezonului curent, Marin a bifat 20 de meciuri pentru Pisa, formație aflată pe locul 11 în Serie B. Milocașul român, cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.com, a reușit să ofere 3 pase decisive în stagiunea curentă.
Marius Marin a făcut pentru prima oară cunoștință cu fotbalul italian în 2016, când a ajuns la Sassuolo Primavera. Mijlocașul n-a bifat vreo apariție pentru prima echipă, fiind împrumutat la Catanzaro și Pisa, echipe din ligile inferioare ale Italiei.
Marin a bifat 2 selecții la naționala de tineret a României, sub comanda lui Mirel Rădoi, în preliminariile Euro U21 de anul trecut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29