Oficialii lui FC Palermo le-au tras o sperietură serioasă fanilor cu ocazia zilei de 1 aprilie. Totul a fost planificat minuțios. Mai exact, clubul din Sicilia a anunțat cu ceva timp în urmă că astăzi va fi lansat al 3-lea rând de echipament pentru sezonul viitor.
Evident, fanii au intrat în număr mare pe site-ul oficial pentru a vedea cum arată tricourile, dar au fost șocați de ceea ce au găsit. Noile tricouri aveau prea puțin din rozul specific celor de la Palermo, dar predominau în schimb culorile celor mai mari rivale ale echipei: roșu și albastru (Catania), respectiv alb și negru (Juventus).
Serie A
"E cel mai grav moment de la al Doilea Război Mondial" Un fost jucător de la Juve e blocat în Spania
09/04/2020 LA 16:14

Fanii lui Palermo păcăliți de oficialii clubului de 1 aprilie

Suporterii sicilieni sunt recunoscuți că sunt iuți la mânie, iar cei ai lui Palermo au luat foc când au văzut cum arată echipamentul. Lucrurile s-au calmat însă repede, fundașul Andrea Accardi postând un mesaj prin care le-a dat de înțeles fanilor că totul a fost o glumă de 1 aprilie.
"Băieți, chiar ați crezut? Pentru noi există doar două culori, roz și negru. Hai Palermo!", a scris Andrea Accardi, citat de Corriere dello Sport.
Palermo traversează o perioadă grea din istoria clubului. Echipa a fost retrogradată în Serie D în urmă cu 2 ani din cauza problemelor financiare. În 2020 a promovat în Serie C, dar în acolo se zbate la jumătatea clasamentului, iar accederea în Serie B este greu realizabilă în acest an.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Fotbal
Dezvăluiri din orașul aflat în carantină. Dorin Goian: "Situația e disperată. Avem nevoie de ajutor"
31/03/2020 LA 08:29
Fotbal
Vechea societate a clubului Palermo a fost oficial dizolvată
18/10/2019 LA 13:19